Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 10:15

15.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Duel v Suchém Vrbném rozhodl přesnou hlavičkou Zušťák


Branky


0

Lokomotiva musí na jaře zabrat, aby se vyhnula sestupovým starostem, ale vstup jí podle představ nevyšel. Strakoničtí šli dvakrát do vedení, domácí se vždy dotáhli. Jenomže v 68. minutě se těsně před svým vystřídáním prosadil Zušťák a na výsledku už se pak nic neměnilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli lepší vstup do zápasu

   Do prvního jarního utkání vstoupili Strakoničtí lépe než domácí, hru kontrolovali a do žádných šancí soupeře nepouštěli. První třicetiminutovka byla v hostující režii. Junior kopal několik rohů, ale do gólovky se dostal ve 22. min., kterou hned proměnil. Kombinace začala od Cibulky přes Kočího, ten vysunul do křídla Dohonyiho, který se na rohu vápna uvolnil přes obránce a křižnou utěšenou střelou rozvlnil síť domácí branky - 0:1.

 

Domácí  ohrozili strakonickou branku ve 32. min. z trestného kopu, kdy Lízal dobrým zákrokem střelu vytěsnil na roh. Poslední desetiminutovka prvního poločasu patřila domácím, kterým se podařilo vyrovnat ve 41. min. po nedůrazu hostů ve vápně Choutka prostřelil Lízala - 1:1.

Zušťák rozhodl

  Do druhého poločasu hosté opět vstoupili lépe a hned v 50. min. po centru Dohonyiho Maršala hlavou dal vedle. V 54. min. únik Dohonyiho a jeho následný centr před branku zužitkoval Václav Šrámek - 1 : 2. V 57. min. opět Dohonyiho únik po křídle a jeho zpětnou přihrávku na vápno na V. Šrámka tentokráte gólem neskončila - jeho střelu dokázal domácí golman vyrazit na roh. V 60. min. z ojedinělého útoku domácí srovnali skóre laciným gólem po nedůrazném zásahu Lízala Ayeb Mohamed Khalil dává na 2:2.

 

O pět minut později, tedy v 65. min. byl faulován nejlepší hráč Dohonyi, nařízený trestný kop vyšperkovali gólem dva nejzkušenější borci - T. Kostka našel přesným centrem Zušťáka, který se hlavou nemýlil a opět hosté vedli - 2 : 3. Poslední desetiminutovka opět patřila domácím, ale do žádné šance se nedostali. Naopak mohli skórovat Strakoničtí , když Gondek ulicí našel ve vápně T. Kostku, jeho střelu golman vyrazil ke Gondekovi, ale ten minul.

Autor: Cibulka Jiří

Statistiky

Střely na branku  4 : 7
Rohy  5 : 9



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB
V. Roden [-] - P. Kamiš [-] , M. Sudek [-] , M. Ayeb [-] , S. Nechuta [-] (93. J. Hruška [-] ) , D. Kocar [-] (87. J. Růžička [-] ) , F. Navrátil [-] (81. O. Jánošík [-] ) , T. Choutka [-] , R. Čapek [-] , D. Malý [-] (90. P. Fantyš [-] ) , Y. Kaneko [-] (63. P. Kokeš [-] )

FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - M. Boukalík [-] , P. Cibulka [-] , R. Kočí [-] , M. Kostka [-] - J. Maršala [-] (83. P. Kratochvíl [-] ) , M. Šrámek [-] , T. Kostka [-] , V. Dohonyi [-] - J. Zušťák [-] (70. D. Gondek [-] ) , V. Šrámek [-]

ŽK: 68. M. Ayeb , 77. P. Kamiš - 59. R. Kočí , 83. M. Boukalík , 93. M. Kostka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vítek Miroslav - JEVČÁK Martin, LANDÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.