2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 10:00

14.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlec se v Prachaticích neprosadil, domácí ho udolali v závěrečné čtvrthodině


Branky


0

Sedlec zimní pauzu vítá. V Prachaticích opět nenastoupil v nejsilnější možné sestavě, stejně jako proti Strakonicím se statečně držel, ale tentokrát nakonec Prachaticím podlehl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Tatran Prachatice
Lukáš Kubát (trenér):

SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník): "Tentokrát už mě zdravotní potíže nepustily ani na lavičku, chyběl i minule zraněný Martin Pešek, a tak se do Prachatic odebrala značně okleštěná sestava. Nicméně kluci bojovali a šanci na bod drželi až do samotného závěru, bohužel nakonec Prachatice body urvaly. Pro nás je každopádně zimní přestávka vítanou záležitostí, věřím, že se nějak zkonsolidujeme, třeba i trochu posílíme, a o záchranu zabojujeme. Ztrácíme 3 body, to je jeden zápas, a už jsme si i ve složité personální situaci dokázali, že hrát můžeme v téhle soutěži prakticky s každým. Věřím, že na jaře se dáme dohromady a na konci budeme slavit záchranu."



Sestavy


FK Tatran Prachatice
J. Hopfinger [-] - M. Kotrch [-] , O. Kochma [-] (79. J. Málek [-] ) , T. Ryšánek [-] , D. Kováč [-] , A. Kadlec [-] , P. Miesbauer [-] , K. Ryšánek [-] , M. Fischer [-] , J. Tesař [-] , P. Škopek [-]

SK Sedlec
F. Hanzal [-] - M. Pešek [-] (46. L. Bašar [-] ) , J. Staněk [-] , M. Chromý [-] , J. Koch [-] , D. Ambrož [-] , J. Zíka [-] , M. Bláha [-] , M. Kučera [-] , J. Špán [-] , K. Pekař [-] (88. M. Kroupa [-] )

ŽK: 81. M. Kotrch - 37. J. Zíka , 66. J. Koch .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nedvěd Petr - VALEŠ Radek, KOLLMANN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.