3:2
(2:0)
48. M. Ayeb (p.)
61. R. Čapek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 13:30

14.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva dohnala ztrátu z prvního poločasu, Větřní rozradostnil Sukdolákův gól z 88. minuty


Branky


5. J. Dvořák , 8. J. Peťule , 88. J. Sukdolák - 48. M. Ayeb (p.) , 61. R. Čapek
0

Domácí vedli po půli 2:0, ale pak si situaci značně zkomplikovali. Lokotka srovnala a navíc do poslední desetiminutovky za stavu 2:2 vstupovala v početní převaze jednoho muže v poli...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Větřní si vybudovalo náskok

Větřní na svého budějovického soupeře vlétlo a v 5. minutě se ujalo vedení. Podskalský rychle hodil aut, Gutheis se prosmýkl kolem bránícího Čapka a přihrál na zadní tyč zcela osamocenému Dvořákovi, který míč uklidil do sítě. 1:0. Lokomotiva začátek zápasu prospala a domácí toho využili. V 8. minutě poslal Gutheis kolmici za domácí obranu. Weinhard přebral míč uběhl s ním pár metrů a naservíroval ho Peťulemu do prázdné branky. 2:0.

 

Poté Lokomotiva začala zlobit a Větřní mělo velké problémy při bránění. Aktivní byl na levé straně hřiště hostující Nechuta, který zatápěl domácí obraně svými průniky. Lokotka ovšem žádnou z vytvořených šancí nedokázala proměnit. V samotném závěru poločasu mohl dát po pěkné individuální akci třetí gól domácích Pliška, jeho lob však skončil vedle branky.

 

Hosté inkasovali rozhodující úder ve své přesilovce

Druhý poločas začala mnohem lépe Lokomotiva a za to byla odměněna snížením. Hruška se prodral z pravé strany do vápna a a na jeho hranici byl faulován. Sudek si na penaltu nevěřil a tak míč přenechal svým zkušenějším spoluhráčům. Míče je ujal Ayeb a chladnokrevně proměnil. 2:1. Lokotka dále svého soupeře mačkala a v 61. minutě vyrovnala. Skok při standardce neuhlídal Čapka a ten se hlavou dokázal prosadit. 2:2.

 

Větřní tak přišlo o náskok dvou branek a Lokomotiva vycítila šanci utkání otočit. Po dvou špatně zahraných rohových kopech vyrazili hosté do brejku, ale ani jeden nedokázali proměnit. Pak měl velkou šanci domácí Dvořák, ale Kuruc si s jeho pokusem poradil. Lokotka byla stále aktivnější a když se v 80. minutě poroučel pod sprchu po druhé žluté kartě domácí Adamíček, vypadalo to s domácím týmem bledě.

 

V 87. minutě však domácí i v oslabení rozhodli. Po rozehrané standardce Weinhard nacentroval na zadní tyč a Sukdolák v nelehké pozici uklidil míč hlavou do sítě. 3:2. Poté už se nic zásadního na hřišti neudálo a tak domácí berou všechny tři body.

 



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Petr Gutheis (kapitán): "Zbytečně jsme si zápas zkomplikovali. Přestali jsme v 15. minutě hrát a Lokotka toho využila. Byla živější, běhavější, ale my jsme před domácími fanoušky prostě prohrát nechtěli. Lokotka hraje nepříjemný fotbal, má v týmu kvalitní fotbalisty a to potvrdila i u nás. Máme strašnou radost z toho, že se prosadil Jirka Dvořáků, dal premiérový gól za áčko a myslím, že na jeho oslavu, která proběhla večer na dokopný, jen tak nezapomene (smích). Možná brečí ještě teď. Chtěl bych poděkovat našim fans, ti nás ženou v každým zápasem za body a těch 21, které máme, je i jejich zásluha. Teď si odpočineme, a v lednu na to zase vlítneme, doufám že v plné síle!"

TJ Lokomotiva ČB
Pavel Hanel (trenér):



Sestavy


SK Větřní
K. Pavelka [-] - R. Weinhard [-] , J. Dvořák [-] , J. Skok [-] (79. J. Sukdolák [-] ) , M. Pliška [-] , J. Peťule [-] (90. O. Dvořáček [-] ) , Z. Ginzel [-] , P. Gutheis [-] , P. Podskalský [-] (80. M. Hronek [-] ) , V. Žilavý [-] , Z. Adamíček [-]

TJ Lokomotiva ČB
L. Kuruc [-] - S. Nechuta [-] , A. Novák [-] (55. P. Kokeš [-] ) , T. Choutka [-] (72. O. Jánošík [-] ) , R. Čapek [-] , D. Malý [-] , J. Květoun [-] , J. Hruška [-] , P. Kamiš [-] , M. Sudek [-] , M. Ayeb [-] (90. J. Růžička [-] )

ŽK: 48. Z. Adamíček , 89. J. Sukdolák - 70. T. Choutka , 86. J. Hruška , 87. P. Kamiš . ČK: 83. Z. Adamíček .
Hráči zápasu: J. Dvořák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Novotný Jiří - ŤUPA Michal, PETRIČÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.