2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 13:30

14.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá otočila duel s Vimperkem a se svým soupeřem se v tabulce srovnala na 20 bodech


Branky


29. J. Carda , 80. D. Kneys - 17. J. Psutka
0

V prvním vzájemném zápase si Planá odvezla z Vimperka bod, nyní ho doma porazila díky Kneysově brance z 80. minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli bylo srovnáno

Vimperk, kterému chyběl v sestavě v minulém kole vyloučený stoper Tischler, šel v Plané do vedení. Po centru ze strany odvrátili domácí balón pouze před vápno, kde bez přípravy vystřelil hostující hráč. Rána mu ale nesedla, míč se došoural skrz vápno k Psutkovi, který se šikovně obtočil kolem Berana a šťastně dostal míč za záda Hotového, míč se sotva dostal za brankovou čáru.

 

Domácí Planá nastoupila v plné sestavě a vyrovnala ve 29. minutě. Po kombinaci středem hřiště šel Carda sám na brankáře Hrubého, nezazmatkoval, udělal mu kličku, aby posléze zasunul míč do prázdné brány - 1:1. 

 

Kneys rozhodl

Vítězný gól padl v 80. minutě, kdy sérii několika hlaviček ukončil svým zakončením do růžku brány, jak jinak než opět hlavou, obránce David Kneys. Planá udolala vimperského soupeře a získala tak ze soubojů s ním čtyři body, před jarem jsou oba celky na stejné startovní čáře s počtem dvaceti bodů.

Ohlas

Václav Pankratz (hráč Vimperku, na dokopné předvedl výborný výkon): "Myslím, že by to byla zasloužená remíza. My jsme si vyhrát nezasloužili, chyběla nám lepší koncovka, hlavně Pankratz nedal tutovku ve 35. a ve 40. minutě. Všichni už jsme se těšili na dokopnou. Bohužel domácí to tam nějak dopleskali na 2:1. Dokopná byla dobrá, co vám budu povídat."



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Jan Pintér (kapitán): "Utkání jsme chtěli vyhrát a to se nám povedlo. Tři body jsou pro nás velice důležité! Tím, že byla dokopná, tak jsme se sešli téměř všichni a taky to bylo znát, když se může dobře prostřídat. Podle mého názoru jsme celý zápas byli lepší a zaslouženě vyhráli. Chtěl bych pochválit celý tým a káždému klukovi poděkovat za podzim. Myslím, že dvacet bodů v této skupině je dobrý počin. Utkání zcela v pohodě odpískala trojice rozhodčích. Hráčem zápasu Řehoř."

TJ Šumavan Vimperk
Michal Uhlík (trenér): "Ještě bych rád přidal větičku k poslednímu zápasu s Blatnou a především hodnocení trenéra Brabce. Buď se mu něco zdálo, nebo byl na jiném zápase. K Plané. Myslel jsem si, že to bude soupeř, který nám bude vyhovovat. Žádní běhaví mladí kluci, ale zkušení fotbalisté. Šli jsme do vedení, další šance neproměnili, ale stejně na tom byli i domácí, kdy nás podržel brankář. Ještě do půle jsme vedení ztratili. Chtěli jsme neprohrát, ve druhém poločase jsme měli příležitosti opět Pankratzem nebo Psutkou. Bohužel domácí strhli vedení na svou stranu, ještě předtím nastřelili břevno a tyč. Asi by byla spravedlivější remíza, domácí ale možná víc chtěli. Hrálo se na perfektním hřišti, když vezmu v potaz, že se hrálo v půlce listopadu, domácí jsem za hřiště chválil."



Sestavy


SK Planá
J. Hotový [-] - M. Svobodný [-] (74. L. Balogh [-] ) , O. Hotový [-] , M. Beran [-] (65. J. Stegbauer [-] ) , M. Píchal [-] , J. Carda [-] , J. Szabó [-] (46. Z. Lexa [-] ) , D. Kneys [-] , J. Pintér [-] , T. Plojhar [-] , T. Řehoř [-]

TJ Šumavan Vimperk
M. Hrubý [-] - J. Psutka [-] , J. Čech [-] , J. Blahout [-] , V. Pankratz [-] (76. V. Matoušek [-] ) , M. Chvosta [-] , P. Vondrášek [-] , V. Blahout [-] (86. V. Šimandl [-] ) , M. Sedláček [-] , L. Sýs [-] , J. Děd [-]

ŽK: 56. M. Beran , 87. J. Carda .
Hráči zápasu: T. Řehoř .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Havlík Martin - KŘÍŽ Karel, SVOBODA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.