0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 13:30

14.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediný úspěch hostujícího celku v celém kole soutěže. Vodňany si pohrály s Blatnou


Branky


6. J. Rauscher , 36. J. Krejčí , 51. L. Kunc (p.) , 73. O. Hudák , 77. J. Bače
0

Hosté vedli po dvou brankách v prvním poločase a když v jeho závěru přišla Blatná o vyloučeného Šejvara, měl už domácí celek proti kvalitnímu celku Vodňan hodně těžkou pozici. Právě s vyloučením se blatenský trenér jen těžko smiřoval...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vodňany nakročily ke třem bodům

Blatná se v zápase musela obejít bez Machovského a Kůsta. Vodňany se dostaly do vedení už v 6. minutě. Ze skrumáže po standardní situaci se odrazil míč na tyč Chlandovy branky a pozorný Rauscher dorazil balón na místo určení – 0:1. První poločas nabízel bojovný fotbal plný soubojů. Blatná své náznaky šancí nevyužila, Přibyl zasahovat nemusel, domácím chyběla kvalitní finální přihrávka. Ve 36. minutě Krejčí bezchybně zamířil z trestného kopu do šibenice a poslal hostující tým do trháku - 0:2.  To ale stále nebylo z důležitých momentů první půle vše. V samotném závěru totiž sudí Kroutl k údivu domácího celku poslal ze hřiště Šejvara. Ten hrál od 24. minuty se žlutou kartou, do šaten ho rozhodčí poslal za protesty vůči jeho osobě (dle zápisu "To si děláš ze mě srandu, ten míč už byl za čárou, jste oba šašci").

Domácí se neprosadili

Druhý poločas pokračoval tvrdým fotbalem s vypjatými okamžiky. A brzy se pískala penalta. To vnikl do vápna Ladislav Jizba a byl faulován. Míč si postavil Kunc a proměnil s jistotou - 0:3. V 73. minutě to bylo o čtyři branky. Hudák si navedl míč, jeho první střelecký pokus se mu vrátil ke kopačkám, míč si ještě posunul a opětovnou palbou překonal po trefě do pravé šibenice Chlandu.

 

Chvíli na to přišel pátý úder. Bače po úniku ze strany neváhal, vnikl do šestnáctky a křížnou střelou uspěl – 0:5. Vodňany mohly přidat ještě více branek, početní převahu dokázali hosté herně naplno využívat. Stále snažící se Blatná ale také měla gólovky, které ale pokaždé zazdila slabým zakončením.



Ohlasy k zápasu


TJ Blatná
Michal Brabec (trenér): „Dostali jsme klepec. Zaspali jsme začátek, prohrávali takovým haluzáckým gólem. Nadále jsme chtěli hrát fotbal, měli nějaké šance, ale nedali jsme je. Chceme předvádět hru po zemi, kluci jsou naučení, že to nesmějí kopat. Druhý gól padl poté, co náš hráč padl na vodňanského a byl z toho následně faul a střela do šibenice. Když už jsem kul plány, co s tím udělat do druhé půle a jak posílit ofenzivu, tak najednou zničehonic rozhodčí vyloučil Šejvara. Rozhodčí mi sdělil, že prý mu do očí nadával, přitom jsem ale viděl, že sudí byl na půlce. Nepochopil jsem to, došlo k absolutnímu ovlivnění zápasu. Na začátku druhé půle proti nám rozhodčí písknul penaltu a bylo hotovo. Hráli jsme za stavu 0:3 v deseti. Šli jsme přesto do tří útočníků s cílem něco se skóre udělat, vytvořili jsme si až čtyři ložené šance. Mrzí mě, že rozhodčí jsou strašně slabý článek této vyrovnané skupiny s celkem fotbalovými týmy. Jak ale mám po zápasech vysvětlovat svému týmu, kterému je 21 let v průměru, proč rozhodčí nepískají pořádně, proč se chovají tak arogantně. Asi pískat neumí, ale tak je to mají naučit. A delegáti s tím neudělají po daných zápasech vůbec nic. Jinak, Vodňany nejsou Vimperk, jsou fotbalovým mužstvem s dobrou zálohou, hrajou do útoku, strkačku. Ale kdyby nám nevyloučil hráče, dalo se s tím něco dělat, Vodňany v obraně byly zranitelné. Mohl to být pěkný zápas, ale totálně se to zkazilo. Dokopná nakonec dopadla dobře, nějak jsme se přes to přenesli alkoholem (úsměv). Škoda této kaňky za podzimem.“

FK Vodňany
Václav Hrachovec (trenér): „Pro mě překvapivě bylo utkání celkem snadným. Výsledek utkání hodně ovlivnila červená karta ze závěru poločasu za kritiku rozhodčího. Podle mého ale měla červená karta přijít po faulu před našim druhým gólem, kdy došlo k ostrému zákroku bez míče. Blatná je podobně mladý tým jako my, chybí ji ale proměňování šancí a disciplína. Ve druhém poločase jsme zvýšili po oprávněné penaltě. Na domácích se mi líbilo, že i za nepříznivého stavu stále hráli dopředu, druhý poločas tak byl herně divoký. Máme podobné, mladé mužstvo. To s sebou přináší i to, že mladí neumí ustát určitý výrok rozhodčího, jsou pak frustrovaní a nevěnují se hře. Sympatického týmu Blatné mi bylo jinak docela líto, protože je to jedno z mála mužstev, které chce hrát v této soutěži fotbal. S Michalem Brabcem jsem kamarád. Ale za výhru jsem samozřejmě moc rád. Předvedli jsme dobrý výkon, dařilo se pravému záložníkovi Bačemu, středovému obránci Malíkovi a prvních šedesát minut výborně odehrál Krejčí.“



Sestavy


TJ Blatná
J. Chlanda [-] - K. Šejvar [-] , D. Houzar [-] , J. Sýkora [-] , M. Sedláček [-] - P. Prokopec [-] , F. Jícha [-] (53. M. Mišiak [-] ) , O. Křivanec [-] (72. M. Petrášek [-] ) , L. Motyka [-] - P. Stulík [-] (53. R. Peleška [-] ) , F. Čadek [-]

FK Vodňany
D. Přibyl [-] - L. Kunc [-] , J. Krejčí [-] (63. J. Varyš [-] ) , D. Bečvář [-] , D. Šourek [-] , L. Malík [-] , J. Bače [-] , L. Jizba [-] (76. M. Polanský [-] ) , O. Hudák [-] (87. M. Kašpar [-] ) , J. Rauscher [-] , M. Kvapil [-] (82. P. Hrachovec [-] )

ŽK: 24. K. Šejvar , 50. L. Motyka , 70. D. Houzar , 70. J. Sýkora - 26. J. Rauscher , 76. O. Hudák , 81. L. Malík . ČK: 45. K. Šejvar .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kroutl Vít - FORMÁNEK Luboš, RYNEŠ Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.