Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

30.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokol Sezimovo Ústí se po jedné sezóně v KP vrací zpět do 1. A i přes vysokou domácí výhru nad Dačicemi


Branky


16

Sokol sice svůj důležitý zápas o záchranu zvládl. Jelikož však Dražice velmi překvapivě porazily ve venkovním utkání Olešník 0:3 pojistily si o pouhý jeden bod náskok nad Sokolem a v soutěži se zachránily. Sokol i přes v celku podařené jaro ze soutěže padá i kvůli nelichotivému snažení jihočeských týmu v divizi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nervózní první poločas

Sokol Sezimovo Ústí věděl o co v domácím prostředí hraje, i když to již neměl ve svých rukách/nohách. To Dačice již téměř polovinu sezóny nehrají o nic, a tak mohly hrát s klidem. První poločas byly také dosty nepříjemným soupeřem. Avvšak domácím se i přes dotíravou obranu hotů povedlo v 11. minutě skórovat, byl to kapitán Václav Hoffmann, který vstřelil úvodní branku zápasu - 1:0. Více branek již v prvním poločase nepadlo, a tak se šlo za tohoto stavu o poločase do šaten. 

 

 

 

Za výhrou táhl domácí kapitán Hoffmann

Druhý poločas již byl více pro domácí. Hned ve 46. minutě se gólově prosadil opět kapitán Václav Hoffmann a bylo to 2:0. V 50. minutě přidal další pojistku Petr Nikl a bylo to 3:0. To ještě domácí doufali, že Olešník Dražice může porazit. V 53. minutě korigoval stav utkání Štěpán Smejkal - 3:1. To však nebylo nic platno, protože v 63. minutě vstřelil hattrick kapitán domácích Hoffmann - 4:1. Poté se přidal ještě Lukáš Irsa a v 89. minutě vstřelil svůj čtvrtý gól na konečných 6:1 opět Hoffmann. Jenže pozápasové zjištění muselo být pro domácí velmi nepříjemné. Dražice totiž porazili favorita na jeho hřišti o tři branky a Olešník, který ma v kádru nejlepšího střelce soutěže se neproadil ani jedinkrát. To znamenalo jediné - Sokol si KP v příští sezóně nezahraje. 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Sezimovo Ústí
Zbyněk Sedloň (brankář): První půle byla dost nervózní a nehráli jsme dobře. Druhou půli odešel soupeř fyzicky a my jsme začali dávat góly. Bohužel nám to k ničemu nebylo, protože Dražice přidaly k fotbalovému umění i něco navíc a dokázaly vyhrát na půdě do té doby výborného Olešníka. Celkově si myslím, že jsme v naší první sezóně v KP neudělali ostudu a doufám, že se co nejdříve vrátíme.




Sestavy


Sokol Sezimovo Ústí
Z. Sedloň [-] - P. Vinš [-] , V. Hoffmann [-] , P. Nikl [-] (50. L. Irsa [-] ) , P. Sazma [-] , J. Mrúz [-] , J. Bartáček [-] , D. Šmíd [-] (67. P. Kutner [-] ) , A. Kutner [-] (77. J. Mrázek [-] ) , P. Vilímek [-] , V. Podroužek [-] (71. M. Kolář [-] )

FK Dačice
V. Zejda [-] - R. Máša [-] (66. O. Beníček [-] ) , V. Kněžínek [-] , P. Celý [-] - T. Jindra [-] - Š. Smejkal [-] - D. Mašát [-] , Š. Hric [-] , J. Nosek [-] , O. Svoboda [-] , M. Šimánek [-] (77. J. Vacek [-] )

ŽK: 56. D. Šmíd - 56. V. Kněžínek , 57. D. Mašát , 61. P. Celý , 65. J. Nosek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Sebera Filip - KAŠTÁNEK Libor, ŽEMLIČKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Pfeifer

Expert: Tomáš Hajdušek
Tip experta: výhra domácích

Tady je to jasná jednička. Dačice uhráli na jaře jen 3 body za pro mě pořád zcela nepochopitelnou výhru s námi. Naopak Sokol hraje s vidinou záchrany v přeboru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů