1:1
(1:1)
32. M. Nekl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

30.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov se rozloučil se sezónou remízou s Čimelicemi


Branky


24. M. Sládek - 32. M. Nekl
16

V posledním kole KP zvítalo mužstvo Čimelic na hřiště Rudolfova. Utkání, ve kterém padly v prvním poločase pouze dvě branky a ve druhém žádná, skončilo nakonec spravedlivou remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodné poločasové skóre

Již od počátku utkání získávalo mužstvo hostí mírnou řevahu. V 7. minutě skončila střela Suchana na tyči rudolfovské branky. Ve 20. minutě nacentroval Řezáč zprava před branku, ale Hegenbartovu slabou střelu Pícha chytil. Ve 24. minutě se domácí dostali do útoku a hned první střela skončila v čimelické brance. Branku vstřelil Marek Sládek - 1:0. Odpověď přišla ve 32. minutě, kdy se prosadili hosté z Čimelic. Byl to Martin Nekl, který přesnou střelou prostřelil domácí brankáře a vyrovnal na 1:1. Ve 37. minutě centroval zprava Nekl, mič tečoval Hegenbart avšak vedle domácí branky. O minutu později střílel Říha, ale brankář Pícha střelu vyrazil na rohový kop. Do konce poločasu se pak již nic podstatného nestalo a obě mužstva odcházeli do kabin za stavu 1:1.

 

 

Druhý poločas bez branek

Druhou polovinu opět začali lépe Čimelice. N eustále se talčili dopředu, ale kromě několika rohových kopů si šanci nevytvořili. V 56. minutě střela Říhy opět skončila na tyči domácí branky. V 62. minutě vystihl Hadáček rozehru domácích a postupoval směrem k brance, ale jeho střelu opět brankář vyrazil na rohový kop. Čimelice se sice snažili, ale do dalších brankových příležitostí se hostující hráči nedostali. Stejně tak domácí neměli mnoho šancí ke vstřelení gólu. Utkání tak skončilo spravedlivou remízou. Pro trenéra Čimelic Smrčinu to byl poslední zápas. Od příští sezóny oodchází za píseckými mladíky.

 

 

Autor: Josef Ťupa (redakčně upraveno)



Ohlasy k zápasu



SK SIKO Čimelice
Václav Hegenbart (hráč): Bylo to spíš takové přátelské utkání. Všichni už chtěli mít zápas za sebou a viděli se spíše na dokopné. My jsme byli lepší, drželi jsme míč, ale do šancí jsme se nedostávali. Myslím, že s bodem byli všichni spokojení.



Sestavy


SK Rudolfov
D. Pícha [-] - O. Hajný [-] , E. Jasenský [-] , J. Novotný [-] - J. Šindelář [-] , M. Žoček [-] (89. J. Hrbáč [-] ) , Š. Prokeš [-] , F. Pouzar [-] (60. F. Hajný [-] ) , L. Janák [-] - M. Sládek [-] , V. Vejvar [-]

SK SIKO Čimelice
F. Slavík [-] - M. Suchan [-] (76. T. Zelenka [-] ) , V. Hegenbart [-] , Š. Říha [-] , J. Hadáček [-] , R. Převrátil [-] , M. Nekl [-] , J. Viták [-] , P. Listopad [-] , Z. Pšenička [-] , K. Řezáč [-]

ŽK: 37. M. Žoček , 68. E. Jasenský , 68. R. Pouzar , 88. L. Janák - 36. M. Nekl , 40. Š. Říha , 74. K. Řezáč .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Tupý Petr - KORANDA Tomáš, KRČÍN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Radim Pfeifer

Expert: Tomáš Hajdušek
Tip experta: výhra hostů

Tento zápas se těžko tipuje, ale myslím, že bez Pouzara se domácím bude hrát těžko a přenechají nedobrovolně všechny body čimelickým.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích