0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

30.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražice překvapily v Olešníku a zachránily se v KP


Branky


16

Dražice hrály v posledním kole KP v Olešníku o holý život. Ten se jim povedlo zachránit a v kraji díky překvapivé výhře dál pokračují i pro příští sezónu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Lukáše Stuchlíka

Dražice v tomto zápase hrály o hodně. Olešník nejspíš neměl o co hrát a podle toho to také vypadalo. Jeho hráči jako kdyby postrádali motivaci a chuť v zápase zvítězit. To se jim také vymstilo. V 15. minutě se dostal ke skáajícímu míči ve vápně Lukáš Stuchlík a napálil jej přímo do soupeřovi šibenice - 0:1. Další branka přišla ve 33. minutě, kdy se k míči dostal opět L. Stuchlík, který se dlouho nerozmýšlel a míč poslal do branky z velké dálky - 0:2. Na tomto gólu měl svůj podíl viny brankář Studnička. Poločasové skóre 0:2 nevěštilo do Sezimova Ústí žádné dobré zprávy.    

L. Stuchlík završil hattrick

 

V druhém poločase se Olešník opět na nic většího nezmohl a navíc musel v 53. minutě vystřídat jeho nejlepší kanonýr Lukáš Dudek. V 62. minutě přišla třetí rána pro domácí. Dražice měly přímý volný kop z poloviny hřiště, míč byl prodloužen hlavou do vápna, kde se prosadil hlavou přeskočením obránce opět střelecky nabuzený L. Stuchlík - 0:3. V tu chvíli už asi všem v Olešníku bylo jasné, že se v tomto zápase bezzubí domácí na obrat zápasu nezmohou a Dražice jsou zachráněny. Tak se také stalo a Dražice mohly slavit udržení v kraji, jinak by se totiž musely vracet po roce zpět do 1. A třídy. Jejich počínání sledovala také budoucí posila Olešníku David Lafata. 

 



Ohlasy k zápasu


FK Olešník
Lukáš Dudek (hráč): Zápas se nám vůbec nepovedl. Chybělo vše co je pro fotbal potřebné. Rozlučka se sezónou se nám tedy nepovedla a potvrdili jsme jarní mizérii na domácím hřišti.




Sestavy


FK Olešník
J. Studnička [-] - - M. Šíma [-] , J. Dráb [-] , M. Šahajda [-] , M. Tressl [-] , M. Studnička [-] , M. Nýdl [-] , D. Nygmet [-] (78. L. Valenta [-] ) , R. Chlumecký [-] , L. Dudek [-] (53. J. Pícha [-] ) , J. Kalášek [-]

TJ Dražice
M. Baka [-] - J. Štecher [-] , M. Kaše [-] , M. Hojdar [-] , J. Kromka [-] (85. R. Fořt [-] ) , L. Stuchlík [-] (75. M. Stuchlík [-] ) , D. Štecher [-] , M. Veselý [-] , T. Hořejší [-] , P. Novotný [-] (89. D. Smutný [-] ) , M. Horka [-]

ŽK: 29. D. Nygmet , 48. M. Šahajda , 64. M. Tressl , 89. M. Šíma - 89. K. Novotný .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Jarolím Jiří - HERZOG Radek, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Pfeifer

Expert: Tomáš Hajdušek
Tip experta: výhra domácích

Olešník je doma silný a Dražice budou hrát s nožem na krku. Co jsem minulý víkend slyšel od kluků z Dražic, tak se příliš nescházejí a možná není úplně síla a vůle soutěž zachránit. Přestože mají ve svém středu zkušené hráče Kromku, Veselého a Horku, myslím, že to na velkém hřišti v Olešníku neuběhají a projeví se domácí kvalita.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích