0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

29.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník ukořistil tři body v Protivíně


Branky


62. L. Dudek , 65. L. Dudek
16

Utkání 29. kola mezi Olešníkem a domácím Protvínem zvládli lépe hosté, kteří venku vstřelili dvě branky a žádnou neobdrželi. Odvezli si tak všechny body za výhru o dvě branky, které vstřelil nejlepší střelec soutěže Lukáš Dudek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

První poločas byli nebezpečnější převážně domácí, kteří si vytvořili řadu šnací, které však gólem neskončili. Olešník odpovídal rychlými brejky, ale v prvním poločase se jim taky nepodařilo vstřelit gól. Poločasové skóre 0:0.

Dva góly snajpra Dudka

Druhý poločas začali lépe hosté z Olešníka. V 62. minutě přišel dlouhý pas obránce Michala Studničky až na Lukáše Dudka. Ten byl v postavení zády k bráně, ale hlídal ho pouze jediný obránce Jaroslav Mikulenka. Lukáš Dudek si míč šikovně zpracoval a pohotově poslal míč do protivínské branky - 0:1. O 3 minuty později přišla další rána pro domácí. Martin Šíma déoostal hezký pas za obranu domácích a míč potáhl směrem k brance. To už byl u zadní tyče připraven zcela volný Lukáš Dudek a pohodlně zakončoval do odkryté branky - 0:2. Tímto stavem také utkání skončilo.



Ohlasy k zápasu



FK Olešník
Lukáš Dudek (hráč): Ačkoli životospráva u některých hráčů nebyla před zápasem díky rozlučce Davida Lafaty optimální, zejména na výkonu ve druhém poločase to nebylo znát. První poločas byly šance na obou stranách a bylo patrné, že kdo vstřelí první branku, bude k vítězství blíže. To se nám povedlo ve druhém poločase a dvěma slepenými góly jsme rozhodli o třech bodech. Zbytek zápasu jsme si už pohlídali.



Sestavy


FK Protivín
M. Hanus [-] - J. Vojík [-] , J. Mikulenka [-] , L. Hála [-] , M. Zach [-] - T. Janeš [-] , O. Prášil [-] , Z. Vorel [-] , R. Vojta [-] , M. Fiala [-] - J. Vorel [-]

FK Olešník
M. Jirkal [-] - S. Rožboud [-] , M. Studnička [-] , M. Nýdl [-] , J. Kalášek [-] , S. Vařák [-] (30. M. Tressl [-] ) , L. Dudek [-] (90. J. Studnička [-] ) , M. Šíma [-] , D. Nygmet [-] , M. Šahajda [-] , J. Dráb [-]

ŽK: 85. D. Nygmet .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kaštánek Libor - ŽEMLIČKA Tomáš, DUNOVSKÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Pfeifer

Expert: Zbyněk Sedloň
Tip experta: výhra hostů

Protivín odehrál minulé kolo velmi špatně a bude si chtít spravit náladu, ale Olešník je velmi silný soupeř a nenechá v Protivíně žádný bod. Můj tip je 1:4.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů