0:1
(0:0)
50. J. Hoch
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

29.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další cenný skalp pro Osek, venku obral o body silné Čimelice!


Branky


50. J. Hoch
16

Oseku se povedl v posledních dvou kolech zajímavý kousek, kdy ho čekala utkání s týmy z vyšších pater tabulky. Osek v těchto utkáních neinkasoval, ale dokonce získal i plných šest bodů. Po domácí výhře nad Hlubokou 5:0, si tak odvezl další výhru z Čimelic za gól Hocha z 50. minuty utkání a hubenou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

V posledním domácím zápase přivítalo mužstvo Čimelic hosty z Oseka. Domácí začali utkání lépe a již v 5. minutě našel Zelenka přesným centrem spoluhráče Suchana. Suchan postupoval sám na brankáře, ale jeho šanci zlikvidoval Hulínko a míč vyrazil na roh. To byla obrovská šance. Poté hra obou mužstev spočívala pouze v nakopávání dlouhých míčů na útočníky. Domácím se postupně přestalo dařit, zřídka si přihráli a stejně tak v pohybu bez míče. Hosté z Oseka si žádnou šanci nevpracovali s výjimkou standardních situací. Poločas 0:0.

 

 

    

Zápas rozhodl jedinou brankou Hoch

Druhý poločas začali lépe hosté. V 50. minutě po ztrétě míče domácích ve středu pole se dostal ve vápně k míči Jan Hoch a překonal domácího brankáře. Vstřelil tak první branku utkání - 0:1. Domácí se sice snažili, ale příliš čsto chybovali v rozehrávce. V 53. minutě se dostal ke střele Suchan, ale mířil mimo tyče. V 66. minutě se do výborné šance dostal Hegenbart, ale tento vyhlášený šutér mířil vedle branky. V 74. minutě utekl po levé straně Viták, který byl ve vápně faulván a byl nařízen pokutový kop. Míč si postavil Převrátil, ale jeho střela mířila vysoko nad branu. Domácí tak nevyužili možnost sorvnat stav utkání a nadále se trápili. Bohužel si pak až do konce utkání ani jedno mužstvo šanci nevypracovalo. Utkání skončilo výsledkem 0:1.

 

 

Autor: Josef Ťupa (redakčně upraveno)

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK SIKO Čimelice
Václav Hegenbart (hráč): Odehráli jsme zápas "blbec". Kdybychom hráli tento zápas tři hodiny, gól stejně nedáme. Měli jsme šance, dokonce jsme měli i penaltu, ale nebylo nám to souzeno. Naopak důrazní hosté se dostali do jednoho zakončení a to skončilo gólem.

TJ Osek
Martin Carda (hráč): Do Čimelic jsme přijeli pro bod a nakonec jsme si odvezli body tři. Byl to vyrovnaný zápas, kde více šancí ke skórování měli domácí hráči. Nám se však přiklonilo trošku toho potřebného štěstíčka a podruhé za sebou jsme udrželi v zadu čisté konto. V posledním kole se pokusíme obrat o body i mistra ze Želče. Kdyby to vyšlo, bylo by to krásné zpříjemnění dokopné.



Sestavy


SK SIKO Čimelice
F. Slavík [-] - M. Suchan [-] (55. Š. Říha [-] ) , V. Hegenbart [-] , V. Nosek [-] (58. D. Varhan [-] ) , K. Řezáč [-] (79. M. Káš [-] ) , M. Nekl [-] , T. Zelenka [-] , J. Viták [-] , R. Převrátil [-] , Z. Pšenička [-] , J. Hadáček [-]

TJ Osek
M. Hulínko [-] - M. Brabec [-] , J. Baloušek [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] (85. V. Ježek [-] ) , J. Mráz [-] , J. Benda [-] , R. Kuneš [-] , K. Maroušek [-] , M. Carda [-] , M. Krejčí [-] (55. J. Hájek [-] )

ŽK: 35. K. Řezáč , 39. Z. Pšenička , 82. J. Viták - 60. K. Maroušek , 76. J. Baloušek , 87. J. Benda , 89. J. Hájek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Koranda Tomáš - LOVĚTÍNSKÝ Daniel, REISNER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Pfeifer

Expert: Zbyněk Sedloň
Tip experta: výhra domácích

Oseku se v poslední době moc nedaří, i když se v posledním kole velmi dobře předvedl proti Hluboké. Myslím, že to bude vyrovnaný zápas, ale Čimelice si to doma pohlídají a vyhrají 2:1.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů