2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

28.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Katovice doma remizovaly s Rudolfovem, který postrádal tahouna Pouzara


Branky


21

Ve 28. kole zavítal Rudolfov do Katovic. Bylo to utkání, kde nakonec rozhodovali hlavně žolíci, kteří přišli ze střídačky. Utkání nakonec skončilo nerozhodným výsledkem 2:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

První poločas měli více brankových příležitostí domácí Katovice, ale šance v góly přetavit nedokázali. Jelikož se gólově nedokázal prosadit ani hostující Rudolfov, který musel v tomto zápase postrádat svého tahouna Radima Pouzara, skončil první poločas bezbrankovu remízou 0:0.

Góly začaly padat až v druhé půli...

Úvod druhého polčasu se hra přelévala převážně od vápna k vápnu. Ani jeden z týmů neměl delší dobu míč na kopačkách. Jednou z brankový příležitostí mohla být v 54. minutě přihrávka Repy na rozběhnutého Zoubka, šnaci však překazil včasným vyběhnutím hostující brankář Pícha. První branka přišla záhy. V 57. minutě se na levé straně uvolnil na střed Vladimír Uher a míč přihrál Chylíkovi. Chylík šel opačným směrem než Uher a natáhl na sebe hráče hostů a ve vhodný moment vrátil patičkou intuitivně míč na V. Uhera, který vyslal krásnou dělovku přímo do právé šibenice branky Rudolfova - 1:0. V 63. minutě přišel na hřište Vojtěch Vejvar, kterému stačila pouhá minuta na gól. Gólu předcházel centr z levé strany a zpětná hlavička na osamoceného V. Vejvara před brankou Katovic. Stav utkání 1:1. Obrat byl dokonán v 75. minutě utkání. V. Baščevan si za vápnem domácích narazil míč se spoluhráčem a za pomoci teče obránců dostal svou střelou míč přes vystoupeného Švehlu až do branky Katovic - 1:2. Katovice však v domácím prostředí prohru připustit nechtěly. V 88. minutě přišel do vápna Rudolfova centr z pravé strany. Odražený míč si pohotově ve skuluzu našel dorostenec Marek Bláha, který byl na hřišti pouhých 6 minut a vstřelil svou první branku za "A" tým Katovic. Konečný stav utkání 2:2.

u



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
Tomáš Hajdušek ml. (nehrající zástupce kapitána): Do vedení nás dostal krásnou střelou pod břevno Vláďa Uher, ale místo abychom náskok z následných šancí navýšili, otočil Rudolfov dvěma góly tzv. "z ničeho". Nejdříve naše jarní bolest - dvě hlavičky před bránou a je vyrovnáno. Druhý gól pak dali hosté po tečované střele z vápna. Bod tak zachraňoval dvě minuty před koncem dorostenec Marek Bláha, pro kterého to byl první gól v áčku. Ale remíza je dnes málo vzhledem k množství šancí a územní převaze, kterou jsme si udržovali téměř po celý zápas. Bohužel na držení míče se nehraje a nám to ve finální fázi skřípe. Velmi kvalitní výkon podala trojice rozhodčích Macko, Žemlička, Kaštánek.




Sestavy


SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - L. Horejš [-] , J. Schánělec [-] , P. Rejšek [-] (66. P. Rybák [-] ) - K. Cibulka [-] , O. Kagui [-] , J. Miklas [-] (82. M. Bláha [-] ) , J. Chylík [-] , M. Repa [-] - V. Uher [-] , D. Zoubek [-] (74. M. Hromíř [-] )

SK Rudolfov
D. Pícha [-] - J. Novotný [-] , Š. Prokeš [-] , E. Jasenský [-] , O. Hajný [-] , R. Tyrpák [-] (63. L. Janák [-] ) - M. Syrovátka [-] , Z. Kuna [-] , J. Šindelář [-] - V. Baščevan [-] (87. P. Hlubocký [-] ) , M. Sládek [-] (63. V. Vejvar [-] )

ŽK: 55. P. Rejšek , 84. J. Chylík - 40. J. Šindelář , 87. M. Syrovátka .
Počet diváků: 169. Rozhodčí: Macko Pavel - ŽEMLIČKA Tomáš, KAŠTÁNEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Pfeifer

Expert: Tomáš Bareš
Tip experta: remíza

Katovicím se v poslední době moc nedaří, ale Rudolfov nyní také neprokazuje oslivou formu a navíc se jim v posledním utkání zranil brankář. Tuším remízu.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza