Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

28.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení kola - tak by se nechal nazvat zápas mezi Osekem a Hlubokou


Branky


21

Ve 28. kole přijela Hluboká do Oseka jako favorit zápasu. Jenže to co se dělo na hřišti, nečekal asi nikdo. V podstatě dva hráči Oseka rozhodli o vysoké výhře nad Hlubokou 5:0!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hluboká jako v divadle...

První branka zápasu přišla ve 24. minutě, kdy se ve vápně šikovně prosadil Sebastian Hosnedl a vstřelil gól na 1:0 pro domácí Osek. O chvíli později mohl slavit znovu. Bylo to poté, když jeho spoluhráč získal míč za polovinou hřiště. Hezky se s míčem otočil a našel ho krásnou přihrávkou do volného prostoru. Hosnedl pak obešel brankáře a ve skluzu zvýšil na 2:0. Ve 44. minutě utkání přišel dlouhý výkop od domácího brankáře Budoše, míč prodloužil hlavou jeden z jeho spoluhráčů a našel si ho skvěle nabíhající Jakub Říský, který se prosadil přehozením vyběhnuvšího brankáře - 3:0. Takové poločasové skóre neočekával před zápasem asi nikdo z přihlížejících.

Úspěšná dvojice Hosnedl a Říský

Minimálně František Cipro určitě očekával, že jeho svěřenci po poločase hru zlepší a vstřelí kontaktní branku. Opak byl však pravdou. V 50. minutě zhasil veškeré naděje hostů z podzámčí právě kompletovaným hattrickem Sebastian Hosnedl! Gólu předcházel rychlý brejk domácích, kdy se k míči dostal Říský, který míč přidržel a ve vhodný moment nahrál na nabíhajícího Hosnedla. Ten obešel brankáře a s přehledem míč uklidil do branky. Stav utkání 4:0. Definitivní pojistka přišla v 89. minutě a byl u toho opět Jakub Říský, který nejprve v úniku trefil pouze brankáře, ale poté už nezaváhal a završil bůra do sítě Hluboké - 5:0!



Ohlasy k zápasu


TJ Osek
Martin Carda (hráč): Věděli jsme, že nás čeká velmi silný soupeř, který prožívá vydařenou jarní fázi soutěže. Do první velké šance se dostali hosté, ale včasným vyběhnutím ji eliminoval náš gólman, pro kterého to byla první nula po hodně dlouhé době. Kdyby svou šanci hosté proměnili, zápas se mohl vyvíjet úplně jinak. Díky zlepšené hře jsme podnikali nebezpečné kontry do hostující obrany a zásluhou Sebastiana Hosnedla a Jakuba Říského jsme si připsali vysoké vítězství. Jsem rád, že jim to tam konečně začalo padat. Teď už jsme definitivně zachránění a zbylé dva zápasy si můžeme už jen užívat.




Sestavy


TJ Osek
M. Budoš [-] - M. Kroupa [-] (88. P. Vojta [-] ) , M. Brabec [-] , J. Říský [-] , J. Hoch [-] (59. J. Hájek [-] ) , S. Hosnedl [-] (77. V. Ježek [-] ) , J. Benda [-] , R. Kuneš [-] , K. Maroušek [-] , M. Carda [-] , M. Krejčí [-]

TJ Hluboká nad Vltavou
O. Brůha [-] (46. T. Adam [-] ) - J. Čermín [-] , S. Legdan [-] , T. Antoš [-] , P. Turek [-] (46. J. Vachuta [-] ) - Z. Stráský [-] , D. Říha [-] , K. Jonáš [-] (57. T. Křiváček [-] ) , K. Kulík [-] , J. Rubick [-] - P. Hájek [-] (76. O. Krátký [-] )

ŽK: 48. P. Hájek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kotalík Petr - SEBERA Filip, PŘIBYL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Radim Pfeifer

Expert: Tomáš Bareš
Tip experta: remíza

Hluboká v minulém utkání prohrála s Milevskem a ani z Oseku si neodveze všechny body. Myslím, že Hluboká bude mít herní převahu, ale Osek promění všechny své šance a utkání nakonec skončí remízou 2:2.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů