Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

28.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Táborsko "B" bez pendlů porazilo Olešník


Branky


21

Táborská rezerva přijela ve 28. kole bojovat do Olešníka o třetí místo v tabulce téměr bez pendlů z "A" mužstva.  Zkušenější áčkaře nahradili hráči U19, kteří však svým výkonem rozhodně nezklamali a nejspíš i trochu zaskočili Olešník. V tomto utkání se dokonce neprosadil ani renomovaný kanonýr Lukáš Dudek. Táborsko si odvezlo z Olešníka 3 body za výhru o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas těsně pro domácí

V prvním poločase byli více na míči hosté, kteří měli tetokrát velmi omlazenou sestavu. Kolem 30. minuty utkání se hra začala v rychlém sledu přelévat ze strany na stranu. První branka přišla ve 35. minutě utkání. Táborská naděje Vozihnoj a jeho spoluhráč Laszák podcenili souboj na kraji hřiště s Lukášem Dudkem. Dudek po pádu pokračoval dál k vápnu hostů. Tam bylo hned 7 protihráčů a měl tam pouze dva spoluhráče. Rozhodl se tedy otestovat brankáře Satrapu. Satrapa sice míč vyrazil, ale na dorážku byl připravený Martin Šíma, který pohodlně dorazil míč do branky -1:0. Tímto stavem také skončil první poločas.

Otočený zápas ve prospěch táborských mladíků

Druhý poločas opět nabídl větší držení míče hostů z Tábora. Vyrovnání skóre zápasu přišlo v 64. minutě. Kapitán hostů Peterka posunl míč na střed hřiště na volného L. Vozihnoje, který si míč posunu pravačkou a levou nohou vystřelil krásně k pravé šibenici. Domácí brankář Jirkal byl bez šance! Stav utkání 1:1. V 75. minutě mel dobrou příležitost ke vstřelení branky Dudek po přihrávce od Šímy. Míč však před vápnem nedokázal dobře podkopnout a trefil pouze protihráče. Pak následovala Píchova hlavička z úrovně malého vápna, ale míč v brance opět neskončil. V 77. minutě přišel trest pro domácí. Magické číslo figurovalo hned třikrát! Jak již bylo řečeno 77. minuta utkání a gól vstřelil po centru chytře hráč číslo "7" Tomáš Postřihač, který špickou prohodil Jirkala na zadní tyč jeho branky - 1:2. Pojistka přisla pro hosty v 88. minutě, kdy se k míči za vápnem dostal M. Bouchal, který neváhal vystřelit. Brankář Jirkal si vybral slabší moment a pustil jemnou ránu Bouchala. Konečný stav utkání 1:3.



Ohlasy k zápasu


FK Olešník
Lukáš Dudek (hráč): Táborsko přijelo s mladým, ale herně velmi dobře organizovaným týmem. Po většinu zápasu byli hosté více na míči a přehrávali nás. My jsme bohužel hráli i vzhledem k sestavě to, na co jsme měli. Škoda neproměněných šancí, ale výhra hostí je zcela zasloužená.




Sestavy


FK Olešník
M. Jirkal [-] - D. Votava [-] (67. J. Pícha [-] ) , M. Studnička [-] , M. Nýdl [-] , J. Kalášek [-] , S. Vařák [-] (83. L. Valenta [-] ) , L. Dudek [-] , M. Šíma [-] , D. Nygmet [-] , M. Šahajda [-] , D. Heller [-] (44. S. Rožboud [-] )

FC MAS Táborsko B
J. Satrapa [-] - J. Peterka [-] , L. Vozihnoj [-] , F. Radosta [-] , M. Kubec [-] (46. J. Kubín [-] ) , M. Bouchal [-] , M. Říha [-] , J. Škarda [-] , T. Postřihač [-] (90. L. Novák [-] ) , J. Laszák [-] , J. Větrovský [-]

ŽK: 74. J. Škarda .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Herzog Radek - LOVĚTÍNSKÝ Daniel, HAVLÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Radim Pfeifer

Expert: Tomáš Bareš
Tip experta: výhra domácích

Utkání o čtvrté (možná i třetí) místo v tabulce. Táborsko "B" mělo sice v posledních pěti utkáních výherní náladu, ale v Olešníku je nečeká nic lehkého. Věřím, že domácí kanonýr Lukáš Dudek přidá další zásahy do černého na svůj gólový účet a Táborsko odjede z Olešníka po vyrovnaném utkání bez bodu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích