Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

27.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čimelice deklasovaly Sezimovo Ústí třemi brankami v obou poločasech


Branky


17

Ve 27. kole domácí Čimelice přivítaly fotbalisty Sezimova Ústí. Kdo by čekal vyrovnaný zápas, byl by na velkém omylu... Čimelice daly v domácím prostředí "Sezimáku" pořádnou lekci z produktivity a zaslouženě zvítězily 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly do sítě Sezimova Ústí

Od počátku utkání čimeličtí útočili a již ve 2. Minutě po centru Hadáčka z pravé strany hlavičkoval Převrátil, ale jeho pokus brankář Sedloň vyrazil na roh. Po rohovém kopu střílel Řezáč, ale mimo branku. V 7. Minutě opět Hadáček zprava nacentroval před branku. Ve 13. minutě střílel hostující Hladík, ale mířil nad. V 17. minutě se domácí dočkali. Říha z levé strany nacentroval před branku a Suchan vsřelil první gól – 1:0. Následující minuty patřili převážně domácím, kteří ještě zrychlili, ale často z toho bylo ofsajdové postavení. Ve 30. Minutě Hadáček nacentroval před branku a Hegenbart se nemýlil a vstřelil druhou branku domácích – 2:0. V samém závěru první půle z levé strany necentroval Viták před branku a Hadáček hlavou překonal Sedloně potřetí. Poločas tedy skončil 3:0 pro domácí.

Další tři góly do sítě hostů a v závěru pouze kosmetická úprava

Druhý poločas opět domácí začali lépe, ale do vyložené šance se stále nedostávali. Až v 57. minutě Hegenbart postupoval sám na branku, ale mířil vedle branky. O dvě minuty později po rohovém kopu domácích se počtvrté trefil Řezáč4:0. V 67. minutě se opět Hegenbart dostal do šance, ale opět mířil mimo branku. V 77. minutě vstřelil pátou branku domácích Nosek, který pár minut před tím přišel na hřiště – 5:0. V 82. minutě utekl po levé straně Hadáček, který byl v pokutovém území faulován a z nařízené penalty vstřelil Převrátil šestou branku domácích – 6:0.  Poté domácí přece jen polevili a již v nastaveném čase se sezimoústečtí dočkali, když Kadlec vstřelil branku a stanovil tak konečný výsledek 6:1.

 

Autor: Josef Ťupa (redakčně upraveno)



Ohlasy k zápasu



Sokol Sezimovo Ústí
Zbyněk Sedloň (brankář): Absolutně odevzdáný výkon, domácí v pohodovému tempu dokráčeli k zaslouženému vítězství



Sestavy


SK SIKO Čimelice
F. Slavík [-] - V. Hegenbart [-] , M. Suchan [-] , Š. Říha [-] (80. T. Bašta [-] ) , J. Hadáček [-] , R. Převrátil [-] , M. Nekl [-] , J. Viták [-] (66. V. Nosek [-] ) , P. Listopad [-] , Z. Pšenička [-] , K. Řezáč [-] (63. T. Zelenka [-] )

Sokol Sezimovo Ústí
Z. Sedloň [-] - L. Irsa [-] (76. J. Kadlec [-] ) , M. Doubek [-] (69. P. Nikl [-] ) , D. Hladík [-] , J. Mrúz [-] , J. Bartáček [-] , D. Šmíd [-] (69. P. Vinš [-] ) , A. Kutner [-] , P. Kutner [-] , P. Vilímek [-] , V. Podroužek [-]

ŽK: 29. Z. Pšenička , 41. Š. Říha - 79. A. Kutner .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Tupý Petr - KRČÍN Jan, KORANDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Radim Pfeifer

Expert: Václav Hegenbart
Tip experta: výhra domácích

My bychom konečně rádi doma vyhráli, protože to už se nám dlouho nepodařilo. Chtěli bychom potěšit naše fanoušky, ale nebude to určitě vůbec nic lehkého.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích