1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 17:00

27.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milevsko na jaře obvykle bere tři body nehledě na soupeře


Branky


86. S. Legdan - 24. J. Barda , 85. J. Marvan
17

Tentokrát si Milevsko poradilo s týmem, kde působí jako trenér věhlasný František Cipro. Řeč je o Hluboké, kde Milevsko v neděli opět na plno bodovalo. Dokáže vůbec někdo zastavit spanilou jarní jízdu Milevska? Jediný komu se to ve velkém stylu na jaře povedlo byla Třeboň. Dalším bude možná ve 29. kole soutěže již jistý vítěz Želeč. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milevsko v úvodu sršelo sebevědomím

Milevsko se na jaře prezentuje vyrovnanými výkony a to se potvrdilo i na Hluboké. Hostující celek od úvodních minut sršel sebevědomím, které vygradovalo ve 24. minutě, kdy přišel první gól utkání. Jakub Barda dostal průnikovou přihrávku obranou Hluboké a "nájezd" na Brůhu proměnil! Stav utkání 0:1. Bohužel pro diváky do poločasu další branka nepřišla, a tak se šl do šaten za stavu 0:1.

Hluboká nedokázala utkání vyrovnat...

Hluboká začala s úvodem druhého dějství aktivněji, ale její onfenziva nebyla taková, jak jí známe. Naopak Milevsko dokázalo trestat v závěru druhého poločasu. V 85. minutě přišel rychlý brejk, po kterém se prosadil Jan Marvan - 0:2. Rázem Hluboká prohrárvala o dvě branky a do konce utkání zbývaly už jen minutky. S tímto stavem se nechtěl smířit domácí obránce a kapitán Stanislav Legdan, který minutu po druhém inkasovaném gólu vstřelil kontakní branku na 1:2. Další zajímavá situace pro Hlubokou gólem neskončila, a tak se domácí museli smířit s domácí porážkou od rozjetého Milevska.



Ohlasy k zápasu



FC ZVVZ Milevsko
Jaroslav Paták (hráč): Zápas jsme začali aktivně a měli jsme v první půli více brankových příležitostí. Dali jsme zaslouženě první gól. Druhá půle byla vyrovnaná a oba týmy mohly dát gól. Ten přišel až v závěru, kdy jsme dali na 2:0, ale domácí hned z brejku snížili. Závěr zápasu jsme však zvládli a výsledek jsme si pohlídali.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
O. Brůha [-] - T. Antoš [-] , S. Legdan [-] , J. Čermín [-] , P. Turek [-] - K. Jonáš [-] , T. Křiváček [-] , K. Kulík [-] , D. Říha [-] , J. Rubick [-] - P. Hájek [-] -

FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - J. Kosobud [-] - M. Petr [-] , J. Marvan [-] - M. Málek [-] , J. Barda [-] (90. M. Novotný [-] ) , T. Vakoč [-] , J. Komárek [-] , P. Dvořák [-] (88. M. Kálal [-] ) , F. Koutník [-] , J. Paták [-] (77. L. Sedlák [-] )

ŽK: 65. P. Hájek , 89. S. Legdan - 77. J. Barda , 89. F. Koutník .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: Macko Pavel - PETERKA Marek, KROUTL Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Pfeifer

Expert: Václav Hegenbart
Tip experta: remíza

Pro mě asi šlágr kola. Dva týmy s aktuálně velmi dobrou formou. Tipuji hodně branek na obou stranách, ale utkání vítěze nepozná.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích