1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

26.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milevsko zaskočilo na své půdě i Rudolfov


Branky


21

Utkání 26. kola mezi Milevskem a Rudolfovem nabídlo vyrovnaný souboj. Milevsku se na jaře velmi daří a Rudolfov okusil hořkost porážky na jaře poprvé v minulém kole, kdy doma prohrál proti Sezimovu Ústí. Tento střet nakonec rozhodla jediná branka z 42. minuty, kdy se ukázkově trefil milevský Koutník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výstavní trefa Koutníka

Domácí Milevsko se hnalo do útoku v 10. minutě utkání, kdy jeden z jeho ofenzivních hráčů přelstil obránce a vedl míč po brankové čáře. Dále zvolil přihrávku pod sebe, ale nikdo z jeho spoluhráčů se k míči nedostal tak dobře, aby míč uklidil do sítě hostů. V 15. minutě mohl postupovat na hostujícího brankáře Píchu domácí Sedlák, než však míč zpracoval, byl u něj obránce a tato příležitost se nedostala k vážnějšímu ohrožení branky. Ve 20. minutě se mohli ujmout vedení hosté z Rudolfova. Pouzar zahrával rohový kop z lévé strany a míč se odrazil. Získal ho jeho spoluhráč, který mu přihrál zpět. Pouzar ukázal svou šikovnost s míčem a zasekávačkou tam a zpět se zbavil obránce a levou nohou nacentroval na volného Baščevana. Ten z hranice malého vápna hlavičkoval, ale jeho velmi nadějný pokus zastavila tyč. Zvratový moment přišel v 42. minutě utkání. Hosty zastavil ofsajd a tak se k míči postavil brankář domácích Petr Dvořák, který zahrál dlouhý míč až na polovinu soupeře. Tam o míč bojoval Dvořák, ale nejpohotovější reakci předvedl František Koutník, který se do míče za vápnem opřel tvrd přímým nártem a za takový gól do levého rohu branky by se nestyděl ani sám Pavel Nedvěd - 1:0.

V druhém poločase lilo jako z konve

Úvod druhé půle byl do značné míry ovlivněn počasím, jelikož se nad Milevskem ženili všichni čerti a lilo jako z konve. V těchto zhoršených podmínkách měli hráči těžké nakládání s míčem a rychlé změny směru nebo zasekávačky na promáčeném povrchu většinou nevycházely. Kombinace většinou končila v samotném počátku. Bylo k vidění hodně dlouhých míčů. Hosté i přes rychlejší aklimatizaci ve zhoršených podmínkách gól vstřelit nedokázali. Byl to naopak domácí Barda, který mohl přidat další branku domácích, jenže v důlěžitý moment si míč ukopl. Zápas tedy skončil nejtěsnějším rozdílem 1:0. Rudolfov po dlouhé sérii bez porážky má již dvě prohry v řadě. Milevsko naopak svou slibnou formu potvdilo znovu.



Ohlasy k zápasu


FC ZVVZ Milevsko
Jakub Barda (hráč): Zápas to nebyl jednoduchý. Druhý poločas ovlivnilo počasí a asi od 70. minuty už se jen dohrávalo. Prvních 15 minut jsme byli lepším týmem, poté jsme se bohužel přizpůsobili hře soupeře. Zápas rozhodla krásná střela Fandy Koutníka. Tři body bereme podle mého názoru zaslouženě.




Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - J. Kosobud [-] - J. Marvan [-] , L. Sedlák [-] (89. M. Kálal [-] ) , M. Petr [-] - T. Vakoč [-] , J. Svojše [-] (81. P. Novotný [-] ) , P. Dvořák [-] (77. J. Paták [-] ) , F. Koutník [-] (90. M. Novotný [-] ) , M. Málek [-] , J. Barda [-]

SK Rudolfov
D. Pícha [-] - R. Tyrpák [-] (72. L. Janák [-] ) , J. Novotný [-] , O. Hajný [-] , E. Jasenský [-] - V. Vejvar [-] (66. M. Sládek [-] ) , M. Syrovátka [-] , Z. Kuna [-] , J. Šindelář [-] - R. Pouzar [-] , V. Baščevan [-]

ŽK: 66. L. Sedlák , 83. F. Koutník .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: PETERKA Marek - PŘIBYL Jan, ŤUPA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Radim Pfeifer

Expert: Lukáš Dudek
Tip experta: výhra domácích

Vzduchotechnici se na jaře šroubují tabulkou vzhůru a formu potvrdí i proti Rudolfovu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza