4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

26.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník si poradil hladce s Novou Včelnicí a zopakoval podzimní výhru na půdě soupeře


Branky


8. L. Dudek , 23. L. Dudek , 86. L. Dudek , 89. J. Dráb
21

Utkání mezi "Davidem a Goliášem" vyznělo v tomto případě jasně pro "Goliáše" (Olešník), který v obou poločasech vstřelil po dvou gólech a potvrdil tak velký tabulkový rozestup mezi oběma týmy. Hattrickem se v utkání blýskl Lukáš Dudek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas v režii kanonýra Dudka

Začátek prvního poločasu naznačil, jakým směrem se bude zápas v dalších minutách ubírat. Již v 8. minutě utkání přišel první gól. Domácí brankář poslal dlouhý míč na polovinu soupeře. K míči se dostal Dudek a poslal ho na Vařáka, který mu nabíhal po levé straně. Vařák se prosadil v souboji jeden na jednoho proti obránci Včelnice a předložil krásnou přihrávku do malého vápna na výše zmíněného Lukáše Dudka. Nejlepší kanonýr soutěže šancí nepohrdl a s klidem vstřelil gól na vzdálenější tyči - 1:0. Ve 23. minutě utkání přišla další branka! Brankář hostí Holický rozehrával na Jaroše a ten postrčil míč na Vaše. Obránce hostů si však nevěděl s míčem rady a pouze ho odevzdal zpět na Jaroše, který byl v tísni napadajích hráčů Drába a Votavy. Jaroš nahrál v nouzi míč zpět brankáři, který již míč nestihl odkopnout a Lukáš Dudek skóroval znovu - 2:0! Do poločasu již další branka napřišla, a tak se šlo do šaten s dvoubrankovým rozdílem.

Lukáš Dudek potvrdil pozici nejlepšího kanonýra KP a před koncem utkání završil hattrick

Úvod druhé půle góly divákům nepřinesl. Zajímavý byl až samotný závěr utkání... Nová Včelnice se snažila kombinovat, ale její snaha většinou nevedla dál, než po vápno domácích. V 86. minutě Olešník založil nenápadnou postupnou kombinaci a dostal se tak až před branku Včelnice. Dudek vybídl Martina Šímu přihrávkou do vápna. Šíma mohl nejprve vstřelit gól sám, ale zvolil jinou variantu, pohrál si s brankářem a míč vrátil zpětnou přihrávkou na Dudka, který pečetil hattrick do odkryté branky - 3:0! Lukáš Dudek tak dosáhl neuvěřitelné mety 26. vstřelených gólů v letošní sezóně a to ještě do konce zbývá několik utkání. Výhru pečetil v 89. minutě utkání Jiří Dráb, který dostal přihrávku mezi roztažené stopery hostů a prostřelil vyběhnuvšího Holického - 4:0. Tímto stavem také skončil zápas mezi Olešníkem a Novou Včelnicí, která už má jen teoretickou šanci na záchranu v KP.



Ohlasy k zápasu


FK Olešník
Lukáš Dudek (hráč): Šli jsme do utkání s cílem vyhrát a to se nám také povedlo. Včelnice hrozila v prvním poločase z brejků, ale žádný z nich neskončil gólem. My jsme se dostali do dvoubrankového vedení a kontrolovali jsme hru. Druhý poločas jsme hráli naopak na brejky my, i vzhledem ke zdravotnímu stavu hráčů a nuceným střídáním. Přesto jsme přidali další dvě branky a zkopírovali jsme podzimní vítězství včetně střelců jednotlivých branek!




Sestavy


FK Olešník
M. Jirkal [-] - J. Dráb [-] , M. Nýdl [-] , J. Kalášek [-] , S. Vařák [-] (60. P. Tomek [-] ) , L. Dudek [-] , D. Nygmet [-] (20. M. Studnička [-] ) , D. Votava [-] (64. J. Studnička [-] ) , M. Šíma [-] , M. Šahajda [-] , D. Heller [-]

TJ Nová Včelnice
L. Holický [-] - V. Hornát [-] (46. M. Vokuš [-] ) , A. Vaš [-] (69. T. Nebeský [-] ) , L. Šlapanský [-] , M. Petráš [-] , Z. Didek [-] , T. Mareš [-] , O. Blažek [-] , S. Pacholík [-] , D. Jaroš [-] , R. Hulík [-] (48. D. Tuček [-] )

ŽK: 54. D. Votava - 34. Z. Didek .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: Hoch Karel ml. - ŽEMLIČKA Tomáš, KAŠTÁNEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Radim Pfeifer

Expert: Lukáš Dudek
Tip experta: výhra domácích

Doma se nám na jaře nedaří. V domácím prostředí jsme vyhráli naposledy v březnu. Tak to hold odskáče Včelnice!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích