J. Hoch 90.
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 10:00

25.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milevsku se daří i na venkovních hřištích, venku porazilo Osek


Branky


90. J. Hoch - 11. M. Petr , 86. J. Paták , 87. L. Sedlák
19

Milevsku se podařilo potvrdit svou formu i ve 25. kole, když zavítalo na hřiště Oseku. To Oseku se v posledních týdnech moc nedaří a potřeboval by už bodovat. Silné Milevsko však ani na venkovním hřišti toto nepřipustilo a odvezlo si všechny body za výhru o dvě branky. Příště čeká Milevsko doma Rudolfov, tak uvidíme... 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka do poločasu

Milevsko hraje na jaře ve skvělé formě a potvrdilo se to v dalším utkání. Osek sice jaro začal také nad své očekávání, ale v posledních zápasech ztrácí body jak na běžícím páse. První gól přišel v Oseku v 11. minutě utkání. Po přímém kopu Milevska v blízkosti vápna domácích se prosadil hostující Martin Petr a otevřel skóre ve prospěch svého celku - 0:1. Do poločasu se již žádný střelec na Dvořáka (Milevsko) ani Hulínka (Osek) nevytáhl. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:1.

Gólový závěr utkání

Domácí si byli vědomi toho, že góly do sítě soupeře samy nespadnou, a tak po přestávce více otevřeli hru a chtěli dosáhnout vyrovnání. Do obrovské šance se dostal domácí Martin Kroupa, který však po úniku na brankáře nedokázal vstřelit branku. Hráči Oseka nechtěli na domácím hřišti ztratit další body a jak minuty utíkaly a gól stále nepřišel, začali si to domácí ventilovat jinde. Od 56. minuty utkání do 82. minuty udělil rozhodčí domácím celkem pět žlutých karet. Mezi hráče oceněné žlutou kartou patřili z Oseku: Kroupa, Maroušek, Hájek, Hoch a Kuneš. Gól stále nepřicházel. To se změnilo v 86. minutě, kdy uděřil po rychlém brejku hostující Jaroslav Paták, který byl na hřišti pouhých sedm minut. Stav utkání 0:2. O minutu později přišla pojistka v podobě vstřelené branky od Lukáše Sedláka, jenž zvýšil na 0:3. Domácím se podařilo pouze kosmeticky upravit skóre, když se v 90. minutě utkání šikovně prosadil z přímého kopu Jan Hoch - 1:3. Více nám již utkání nenabídlo. Milevsko tak přidalo na svůj jarní seznam další výhru a tři body k tomu.



Ohlasy k zápasu


TJ Osek
Martin Carda (hráč): Chtěli jsme konečně zlomit sérii nepovedených výsledků, ale bohužel jsme opět po našich chybách dostali soupeře do vedení a na konci inkasovali do otevřené obrany další dvě branky. Škoda neproměněné tutové šance za stavu 0:1, pak by výsledek zápasu mohl vypadat zcela jinak.

FC ZVVZ Milevsko
Tomáš Vakoč (hráč): V prvních minutách utkání to vypadlo, že jsme ještě v autobuse . Pomalu se nám podařilo dostat se do zápasu a to hned gólem Martina Petra . Poté bylo utkání hodně rozhádané a neurovnané . Domácí hrají hodně důrazný fotbal, se kterým se nám podařilo dobře vyrovnat. Druhá půle byla opět plná osobních soubojů, kde se nám dařilo držet domácí v bezpečné vzdálenosti od naší brány, kde se až na pár závarů domácích nic nedělo. Do Oseka jsme jeli s pokorou, ale pro tři body, což se nám také povedlo a jsme s tím spokojení. Zase se nám bude v týdnu lépe trénovat a připravovat na silný Rudolfov .



Sestavy


TJ Osek
M. Hulínko [-] - M. Brabec [-] , J. Hájek [-] , M. Kroupa [-] , J. Říský [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] , R. Kuneš [-] , K. Maroušek [-] , M. Carda [-] , M. Krejčí [-]

FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - J. Kosobud [-] , P. Novotný [-] - L. Sedlák [-] (88. M. Kálal [-] ) , J. Marvan [-] , M. Petr [-] - T. Vakoč [-] , J. Svojše [-] (64. F. Koutník [-] ) , P. Dvořák [-] (79. J. Paták [-] ) , M. Málek [-] , J. Barda [-]

ŽK: 56. M. Kroupa , 73. K. Maroušek , 77. J. Hájek , 81. J. Hoch , 82. R. Kuneš - 60. J. Barda , 81. F. Koutník .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Lovětínský Daniel - REISNER Jiří, ŠAFRÁNEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Pfeifer

Expert: Lukáš Kordina
Tip experta: výhra hostů

Osek se díky čtyřem prohrám v řadě propadá tabulkou. To Milevsko naopak v minulém kole vyhrálo na hřišti silných Katovic a svoji formu potvrdí i v tomto vyrovnaném zápase.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích