1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

25.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj druhého se třetím vyzněl lépe pro Jindřichův Hradec


Branky


19

Ve 25. kole KP přivítalo mužstvo Čimelic fotbalisty z J. Hradce.Zajímavý souboj druhého se třetím vyzněl lépe pro výše postaveného v tabulce. J. Hradec si z Čimelic odvezl tři body za výhru 2:1. Hlavní podíl na výhře měl střelec Toman, který se v utkání trefil dvakrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané poločasové skóre

Domácí začali utkání aktivněji a již v 7. minutě se do výbroné šance dostal Hadáček, ale jeho pokus  brankář Hejníček vyrazil mimo branku. Postupem času se hra více vyrovnala a ve 14. minutě střílel Toman, ale mířil vedle domácí branky. Poté se hra přelévala z jedné strany na druhou, bez vyložených šancí. Až ve 29. minutě zahrávali čimeličtí přímý kop z 25 metrů. K míči se postavil Převrátil a jeho střela skončila v síti jindřichohradeckých. Domácí se tak ujali vedení 1:0. Ve 34. minutě na druhé straně musel zachraňovat akci z brankové čáry Němec. Ve 41. minutě se však hosté dočkali. Špatně postaveného Slavíka v brance nachytal Toman a jeho střela skončila v síti domácích. Stav se tak srovnal na 1:1. Tím skončil i první poločas.

 

Utkání rozhodl Toman

Druhý poločas se od počátku zdálo, že domácí se budou snažit stav utkání změnit ve svůj prospěch, ale opak byl pravdou. V 52. minutě se dostal ve vápně k míči hradecký Toman a vstřelil svoji druhou branku v utkání. Stav utkání 1:2. Od té doby začali být hosté aktivnější a stále více se dostávali před šestnáctku domácích, ale tam to vše končilo. S přibývajícími minutami však viditelně domácím ubývali síly, přesto odvraceli jeden útok za druhým. V 79. minutě po centru Tomana hlavičkoval nebezpečně Votava, ale jeho pokus skončil vedle domácí branky. V samotném závěru se domácí přece jenom dostali do šance , kdy Hegenbart postřehl vyběhnutého brankáře J. Hradce a poslal míč na branku, kde na poslední chvíli jeden z obránců zasáhl a odvrátil tak nebezpečí ze strany Čimelic.

 

 

Autor: Josef Ťupa (redakčně upraveno)

 

 



Ohlasy k zápasu


SK SIKO Čimelice
Josef Ťupa: Hosté z Jindřichova Hradce si zasouženě odvezli výhru za výsledek 1:2. I přes prohru si naši fotbalisté udrželi třetí místo v KP.




Sestavy


SK SIKO Čimelice
F. Slavík [-] - V. Hegenbart [-] , M. Suchan [-] , D. Varhan [-] (68. T. Zelenka [-] ) , J. Hadáček [-] , R. Převrátil [-] , M. Nekl [-] , J. Viták [-] (78. V. Nosek [-] ) , M. Němec [-] , P. Listopad [-] , Z. Pšenička [-] (61. T. Rambous [-] )

FK Jindřichův Hradec 1910
L. Hejníček [-] - T. Šenkýř [-] , M. Toman [-] (90. O. Nováček [-] ) , T. Beránek [-] , V. Princ [-] (46. L. Králíček [-] ) , V. Kučera [-] , J. Chalupský [-] (85. D. Cettl [-] ) , F. Votava [-] , O. Blažek [-] , T. Šmíd [-] , R. Koutný [-]

ŽK: 84. V. Nosek - 60. T. Šmíd , 64. T. Beránek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Krčín Jan - KAŠTÁNEK Libor, DUNOVSKÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Pfeifer

Expert: Lukáš Kordina
Tip experta: remíza

Souboj druhého se třetím, který nemá výrazného favorita. Čimelice doma prohrály naposledy v říjnu minulého roku. Tipuji, že si J. Hradec z jejich trávníku neodveze více než bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů