Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 10:15

25.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Táborsko "B" si zapsalo na Soukeníku další výhru, tentokrát doma porazilo Katovice


19

V dalším utkání se na Soukeníku utkalo domácí Táborsko "B" proti Katovicím. Utkání nabídlo stejně jako to minulé na tomto hřišti mnoho gólů. Táborští nenechali nic náhodě a po zásluze zvítězili. Sestava byla opět vystužena několika pendly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky za poločas

První gól přišel ve 12. minutě, kdy Roman Mischnik dostal povedený pas od spoluhráče ze zadních řad a v úniku sám na brankáře neměl větší problém se vsřelením branky - 1:0. Další gólový útok vedli domácí po pravé straně v 17. minutě. První pokus dokázal brankář Švehla zneškodnit, ale pouze vyražením, které si našel František Mysliveček a pohotově uklidil míč do branky - 2:0. Snížení přišlo ve 33. minutě z kopačky Jana Chylíka. Ten se postavil k rohovému kopu z pravé strany a levačkou poslal míč přímo do malého vápna domácích. Nejvýše vyskočil brankář Novák, ale nezkoordinoval dobře své pohyby a míč mu propadl po chybě do sítě.  Stav utkání 2:1. Odpově domácích přišla ve 38. minutě, kdy přidal svůj druhý gól Mysliveček. Gólu předcházelo uvolnění Kubína na pravé straně a centr před branku, kde již pouze dorážel s klidem Mysliveček na 3:1.  Další góly nám první poločas nenabídl.

Hosté se snažili držet krok, na body to však nestačilo

Úvodem druhého poločasu branka nepřišla. První gól v druhém dějství přišel v 64. minutě a radovali se z něj hosté.  Nejprve hosté zahrávali po faulu na Kaguie přímý volný kop, který však trefili pouze do zdi. Od zdi se míč odrazil na rohový kop. K jeho rozehrání se postavil Kagui a poslal míč před branku, následný odražený míč si našel Libor Horejš a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Stav utkání 3:2. V 79. minutě uvolnil obránce Škarda po lajně nabíhavšího Postřihače, který se dostal k centru. Centr před brankou nejprve minul Kubín a poté ho zkušeně uklidil k tyči Mischnik - 4:2. Poslední branka přišla v 86. minutě, kdy završil hattrick František Mysliveček. Jeho gólu předcházela přihrávka od Valenty. To bylo vše co bylo v sobotu na Soukeníku k vidění. Posílené Táborsko tak opět na Soukeníku zvítězilo. Tentokrát v poměru 5:2, ale je nutné dodat, že hosté z Katovic statečně drželi krok.



Ohlasy k zápasu



SK Otava Katovice
Karel Cibulka (hráč): V zápase se ukázala šikovnost a pohyblivost táborských mladíků. Již v 17. minutě se radovali ze dvoubrankového vedení po rychlých brejkových akcích. Pak jejich brankář chyboval a roh si sám hodil do branky. Po několika náznacích zlepšení v naší hře přišel trest opět z rychlé akce a poločasové vedení domácích 3:1. V druhé půli jsme na úvod převzali iniciativu, domácí kazili a vyústěním byl gól Horejše. Vyrovnání bylo spadnutí, ale bohužel nepřišlo dokud jsme měli ještě síly konkurovat domácím. Zlom nastal čtvrt hodiny před koncem, kdy nás domácí opět přimáčkli a ke konci utkání dvěma góly pečetili své vítězství. Výsledek byl pro nás krutý, ale výhra pro domácí zasloužená.



Sestavy


FC MAS Táborsko B
L. Novák [-] - J. Peterka [-] , F. Mysliveček [-] , R. Mischnik [-] , V. Dudl [-] , J. Laszák [-] , J. Škarda [-] , L. Moudrý [-] (70. T. Postřihač [-] ) , M. Ngimbi [-] (85. R. Cais [-] ) , J. Kubín [-] , T. Valenta [-]

SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - P. Rybák [-] , M. Hromíř [-] - J. Chylík [-] , K. Cibulka [-] , O. Kagui [-] , J. Schánělec [-] , J. Miklas [-] (82. M. Bláha [-] ) - P. Rejšek [-] , D. Zoubek [-] (51. L. Horejš [-] ) , V. Uher [-]

ŽK: 66. P. Rybák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Polák Jiří - KAŠTÁNEK Libor, PŘIBYL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Pfeifer

Expert: Lukáš Kordina
Tip experta: výhra domácích

Zápas, který nejspíše rozhodnou posily z „A“ týmu Táborska. Pokud budou hrát disciplinovaně, neodvezou si Katovice ze Soukeníku ani bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích