3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 10:30

24.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichův Hradec porazil na své půdě Hlubokou a sebral jí jarní neporazitelnost


Branky


49. F. Votava , 57. F. Votava , 58. F. Votava
23

Týmy, které na jaře ještě neprohrály, nastoupily do vzájemného utkání v sobotu dopoledne u Vajgaru. Díky podařenému úvodu druhého poločasu se J. Hradci podařilo prodloužit svou sérii bez prohry a Hluboké naopak tuto sérii Hradec ukončil. Filip Votava vstřelil ve druhém poločase všechny branky pro domácí za pouhých 9 minut!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kvalitní poločas nepřinesl gól

První poločas byl herně vyrovnaný a na hře byla znát kvalita obou celků, které se střídaly v držení míče. Poločas atraktivního střetnutí nám bohužel branku nepřinesl. Poločasové skóre 0:0.

One man show v podání Filipa Votavy

Druhý poločas začli o mnoho lépe domácí hráči. Byl to zejména Filip Votava, který se postaral o veškěre dění prvních patnácti minut druhé půle. Nejprve se ve 49. minutě uvolnil přes dva obránce do vápna soupeře a zkušeně zavěsil pod břevno. Nechytatelné - 1:0. V 57. minutě si navedl míč na hranici vápna a bez větších problémů překonal svou krásnou střelou Jakuba Vachutu znovu. Stav utkání 2:0. O pouhou minutu později rozvlnil síť hostů potřetí. Stalo se tak po zisku Hradce na vlastní polovině, kdy se míč dostal až na volného V. Prince, který nezazmatkoval a poslal míč na opačnou stranu hřiště, kde byl připravený Votava. Ten si pěkný pas pouze postrčil hrudí do běhu a míč trefil krásně nártem rovnou do brány Hluboké na 3:0. Filip Votava tak kompletoval za pohých 9 minut čistý hattrick! Hluboká už se z toho šoku nedokázala vzpamatovat a do konce utkání gól nevstřelila. Jelikož se další gól nepovedlo vstřelit ani domácím, zvítězili na vlastní půdě nad Hlubokou jasně 3:0. Filip Votava si za svoje skvělé představení řekl velmi hlasitě o ocenění "hráč 24. kola".



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
L. Hejníček [-] - T. Šenkýř [-] , M. Völfel [-] , M. Toman [-] (84. J. Chalupský [-] ) , T. Beránek [-] , V. Princ [-] , V. Kučera [-] , F. Votava [-] (79. D. Cettl [-] ) , J. Beneš [-] (87. L. Králíček [-] ) , T. Šmíd [-] , R. Koutný [-]

TJ Hluboká nad Vltavou
J. Vachuta [-] - P. Turek [-] , T. Antoš [-] , S. Legdan [-] , J. Čermín [-] - D. Říha [-] , Z. Stráský [-] , J. Rubick [-] , T. Křiváček [-] (68. M. Čuhaj [-] ) - P. Hájek [-] , T. Adam [-]

ŽK: 31. P. Hájek , 38. T. Adam , 54. J. Vachuta , 71. D. Říha .
Počet diváků: 84. Rozhodčí: Hoch Karel ml. - LOVĚTÍNSKÝ Daniel, REISNER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Radim Pfeifer

Expert: Marek Hanus
Tip experta: výhra domácích

Hradec je pro mě fotbalově nejlepší tým v soutěži a doma by to proti Hluboké měl potvrdit, i když hosté mají slušnou formu (tímto se omlouvám Brůhyčovi a Říhymu, že jim v tomto utkání nevěřím).

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích