1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 10:30

24.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třeboň neprodloužila sérii na tři výhry v řadě, doma remizovala s Rudolfovem


Branky


23

Utkání 24. kola nabídlo zajímavý souboj Třeboně, která ma v posledních utkáních skvělou bilanci a Rudolfova, který na jaře ještě neprohrál. Utkání nakonec skončilo remízou 1:1, kdy Rudolfov prodloužil sérii neporazitelnosti gólem v poslední minutě utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii domácích

První poločas patřil Třeboni, která je v posledních kolech k nezastavení. Na některých hráčích Rudolfova se také možná podepsala katalánská štace. Domácí si vytvořili hned několik slibných brankových šancí. V jedné z nich se ocitl Průcha, ale nastřelil pouze tyč hostujícího brankáře. Dalším komu se podařilo orazítkovat pouze konstrukci Píchovy branky byl Marek Pancíř, který rovněž trefil tyč. Ve 27. minutě byl na půlce hřiště faulován Pouzar, který se také ujal rozehrát přímý kop. Jeho míč směřující do vápna Třeboně však polapil bez obtíží J. Skála. O chvíli později byl tvrdě faulován jeden z domácích hráčů. Rozhodčí prokázal cit pro hru a nechal běžet výhodu, z které se prosadil střelou na přední tyč P. Pučejdl. Stav utkání 1:0. Ve 35. minutě předvedl Rudolfov svou kombinační sílu, která vedla až k centru na dva hráče Rudolfova před domácí branku, ale ani jeden z nich si dobrý centr ve vápně nenašel. Poločas skončil výsledkem 1:0.

Herní převaha hostů v druhém poločase vygradovala v 90. minutě

Druhý poločas již byl spíše v taktovcehostů z Rudolfova. V 71. minutě utkání vedli hosté protiútok ve třech na tři třeboňské obránce. Míč vedl Pouzar, který na úrovni vápna dokázal obejít svého strážce a nebezpečně nacentroval. Brankář domácích byl však připraven a centr vyrazil a následná dorážka z hrabice velkého vápna skončila vysoko nad. Rudolfov stále útočil a Třeboň jen díky tomu, že byl v bráně J. Skála gól neobdržela. To se však změnilo v samotném závěru utkání. V 89. minutě nejprve obdržel Skála žlutou kartu za zdržování. Rozhodující moment přišel v 90. minutě, kdy hosté poslali z vlastní poloviny dlouhý míč na polovinu soupeře, obránce Třeboně v souboji míč neodhadl a míč se odrazil přímmo do běhu nabíhavšího Vjačeslava Baščevana, který byl dtrestuhodně nehlídán. Skála vyběhl na Baščevana, který ho jediným dotekem překonal. Kdyby brankář nevyběhl a zůstal v brance, mohlo být vše jinak. Rudlofov tak získal bod za gól z poslední minuty utkání. Konečný stav 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň
Karel Holzepl (hráč): První poločas patřil nám. Po pěkné akci se prosadil Pujčedl střelou na přední tyč. Vytvořili jsme si několik gólových šancí, ale bohužel jsme nastřelili dvě tyče. Ve druhém poločase jsme se zbytečně zatáhli, bránili a útočili pouze z rychlých brejků. I přesto jsme měli možnost vstřelit branku, ale své šance jsme neproměnili. V 90. minutě jsme obdrželi vyrovnávací gól. Remíza je spravedlivá. Hrozně nás mrzí, že jsme tentokrát zápas nedovedli až do vítězného konce.




Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - P. Tůma [-] , M. Pancíř [-] (61. M. Franěk [-] ) , D. Kodras [-] , M. Hami [-] , M. Průcha [-] (89. J. Veselý [-] ) , K. Holzepl [-] , J. Matoušek [-] (79. T. Tůma [-] ) , P. Koktavý [-] , M. Cimerhanzl [-] , P. Pučejdl [-]

SK Rudolfov
D. Pícha [-] - J. Novotný [-] , D. Ryneš [-] (82. O. Hajný [-] ) , Z. Kuna [-] , E. Jasenský [-] - J. Gerstner [-] , Š. Prokeš [-] (70. R. Tyrpák [-] ) , M. Syrovátka [-] , J. Šindelář [-] - V. Vejvar [-] (46. V. Baščevan [-] ) , R. Pouzar [-]

Počet diváků: 300. Rozhodčí: Koranda Tomáš - JAROLÍM Jiří, KRČÍN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Radim Pfeifer

Expert: Marek Hanus
Tip experta: výhra hostů

I když to není okresní derby, tak jako bývalý hráč "Perštátu" vím, že tenhle zápas má svůj náboj. Určitě to bude zápas plný soubojů. Rudolfov na jaře válí, a i když chytla Jiskra střeleckou formu, věřím, že zvítězí zkušenost hostí.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích