2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 17:00

24.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokol Sezimovo Ústí doma porazil Osek a zvedá se tabulkou


Branky


23

Sezimovu Ústí se povedlo opustit čtrnácté místo v tabulce díky výhře nad Osekem. Osek však nepřijel na hřiště u Lužnice v plné síle. K lepšímu umístění pomohla sokolským také Želeč, která venku porazila Dražice 3:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První část utkání patřila domácím

Hosté z Oseku přijeli na hřiště u řeky v poněkud oslabené sestavě, kdy jim chybělo pět hráčů. První poločas byl téměř výhradně v režii domácích, kteří nyní bojují v každém utkání o setrvání v KP. Diváci se v Sezimově Ústí dočkali mnoha krásných gólových šancí. První se ujala ve 20. minutě. Byl to P. Nikl, který míč dostal s trochou štěstí do branky. Stav utkání 1:0. A další branku přidali domácí hráči ještě do poločasu, když se ve 40. minutě utkání prosadil D. Novotný, kterýve vápně soupeře uklidil míč rovnou pod břevno. Budoš tak musel míč z branky lovit znovu. Poločasové skóre 2:0.

Druhý poločas bez gólů

Druhý poločas se tomu prvnímu moc nepodobal. Hráči Oseku se snažili skórovat hlavně ze standardních situací a byli velmi nebezpeční (absence Cardy však byla znát). Zbyněk Sedloň se nenechal nachytat na hruškách a míč za svá záda nepustil. Domácí byli více v držení míče, ale góly jim to také nepřineslo. A jelikož v druhém poločase žádný gól nepadl, skončilo utkání výhrou domácích 2:0. Je nutné zmínit, že jelikož Dražice s Želčí prohráli, Sezimovo Ústí se posunulo na 13. místo v tabulce a v nepříznivé situaci jsou nyní hráči Dražic.



Ohlasy k zápasu


Sokol Sezimovo Ústí
Zbyněk Sedloň (brankář): Utkání se nám podařilo, hráli jsme dobře týmově. Je škoda, že jsme neproměnili více šancí, mohlo nás to nakonec mrzet, protože si soupeř v posledních minutách vytvořil tlak. Ale myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě.

TJ Osek
Jan Hoch (hráč): Do Sezimova Ústí jsme přijeli v oslabené sestavě, bez pěti klíčových hráčů. Nastoupit museli kluci z béčka a rozhodně nezklamali. První poločas patřil domácím, kteří dobře kombinovali a využili naše dvě chyby v obraně. Do druhého poločasu jsme nastoupili odhodlaní s výsledkem ještě něco udělat. I když jsme v druhém poločase byli lepší, branku se nám vstřelit nepodařilo, a proto také domácí zaslouženě zvítězili.



Sestavy


Sokol Sezimovo Ústí
Z. Sedloň [-] - D. Novotný [-] (84. J. Mrázek [-] ) , L. Irsa [-] (76. V. Brůžek [-] ) , P. Nikl [-] (54. D. Hladík [-] ) , J. Mrúz [-] , J. Bartáček [-] , P. Sazma [-] , D. Šmíd [-] (89. P. Kutner [-] ) , A. Kutner [-] , P. Vilímek [-] , V. Podroužek [-]

TJ Osek
M. Budoš [-] - R. Kuneš [-] , M. Tomášek [-] , M. Kroupa [-] , V. Ježek [-] (83. P. Vojta [-] ) , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] (46. J. Hájek [-] ) , J. Mráz [-] , J. Benda [-] , J. Diviš [-] (69. J. Sýkora [-] ) , M. Krejčí [-]

ŽK: 49. D. Šmíd , 59. A. Kutner - 80. R. Kuneš , 88. J. Hoch .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Přibyl Jan - KOTALÍK Petr, DUNOVSKÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Radim Pfeifer

Expert: Marek Hanus
Tip experta: výhra domácích

Oba týmy v posledním kole prohrály, tak mají co napravovat. Zvlášť sezimoústečtí potřebují body k jistotě záchrany. Spíš než tip je to přání, aby klub Ládi Šebka urval všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů