Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 17:00

23.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Táborsko získalo prvně na jaře tři body na půdě Nové Včelnice


Branky


23

Utkání 23. kola na hřišti Nové Včelnice mezi domácím celkem a mužstvem rezervy Táborska nakonec zvládli lépe hosté, kteří vyhráli rozdílem jedné branky a získali tak tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivý začátek, který Táborsko otočilo ve svůj prospěch

Nová Včelnice chtěla doma před vlastními fanoušky bodovat na plno, ale Táborsko "B" bylo proti. V sestavě hostů se opět objevilo několik jmen druholigového týmu. Úvod utkání táborští prospali, když se se po brejkové situaci prosadil v 7. minutě domácí Stanislav Pacholík na 1:0. Netrvalo však dlouho a v 15. minutě se prosadil střelou hostující Vandas na 1:1. Po dalších deseti minutách se prosadili opět hosté, když se ve 25. minutě prosadil Filip Blecha. Stav utkání 1:2. Za tohoto stavu se také šlo do šaten.      

Včelnice zdatně dotahovala po inkasovaných brankách, na body to však nestačilo

V druhém poločase přehrávali táborští domácí hráče kombinační hrou. V 57. minutě přišla další rána pro domácí, když se prosadil Filip Radosta. Stav utkání 1:3. Poté po pouhých dvou minutách strávených na hřišti vstřelil gól, který dával naději domácím Tomáš Nebeský a korigoval stav na 2:3. Tento stav však nevydržel dlouho. V 67. minutě zvýšil opět náskok hostů od Jordánu druhým gólem Filip Radosta. Stav utkání 2:4. Včelnice dokázala ještě po pouhých pěti minutách v 72. minutě držet krok s Táborskem, když vstřelil gól domácí Marek Petráš. Bohužel pro domácí diváky další branka nepřišla a tak se Včelnice musela smířit prohrou o jednu branku. Konečný stav utkání 3:4.  Táborsko "B" tak poprvé na jaře získalo tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Včelnice
Radek Vajda (trenér): Chtěli jsme doma konečně na jaře naplno bodovat, ale narazili jsme na fotbalově vyspělého soupeře, který nám to neumožnil. V sestavě Táborska se objevilo asi kvarteto hráčů ze širšího kádru A mužstva a to rozhodlo. Pohybem a kombinací nás jednoznačně přehráli. My zas bojovali a snažili se hrozit z brejkových situací. Hned z té první jsme šli v 7. minutě do vedení, kdy se prosadil Pacholík. Potom dvakrát povedeně zakombinovali hosté před naším vápnem a do šaten se šlo 1:2 z našeho pohledu. Druhý poločas patřil hostům, kteří přidali třetí branku. Pak přišel na hřiště Nebeský a po chvilce snížil na rozdíl jedné branky, když využil přihrávku od Blažka. To kluky nakoplo a začali se tlačit do vápna hostí, ale přišla zbytečná chyba a hosté ji nemilosrdně potrestali. Na to ještě stačil odpovědět kapitán Petráš, ale více jsme už nestihli. Kluky musím pochválit, poctivě makali celý zápas.




Sestavy


TJ Nová Včelnice
L. Holický [-] - D. Tuček [-] , A. Vaš [-] , L. Šlapanský [-] , M. Petráš [-] , Z. Didek [-] , O. Blažek [-] , S. Pacholík [-] , M. Pivko [-] (46. M. Vokuš [-] ) , D. Jaroš [-] , R. Hulík [-] (60. T. Nebeský [-] )

FC MAS Táborsko B
L. Novák [-] - J. Škarda [-] , Z. Linhart [-] , V. Dudl [-] , L. Vozihnoj [-] (53. P. Schramhauser [-] ) , J. Peterka [-] , F. Radosta [-] (82. L. Moudrý [-] ) , D. Souček [-] , F. Blecha [-] , L. Mikuláštík [-] (69. J. Kubín [-] ) , P. Vandas [-]

ŽK: 44. D. Jaroš - 44. Z. Linhart , 79. J. Peterka , 86. J. Škarda .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kotalík Petr - ŽEMLIČKA Tomáš, KAŠTÁNEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Radim Pfeifer

Expert: Karel Cibulka
Tip experta: výhra domácích

Áčko Táborska se musí začít poohlížet po záchraně v NFL. Hraje dopoledne před zápasem "B" týmu, takže je otázka, jaká sestava do Včelnice přijede. Včelnice může ještě bojovat o záchranu, proto zkusím tipnout, že si s mladíky z Táborska poradí a všechny body zůstanou ve Včelnici.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů