J. Říský 88. (p.)
1:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 10:00

23.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třeboň po druhé v řadě vstřelila pět gólů, tentokrát to odnesl Osek


Branky


88. J. Říský (p.) - 41. M. Průcha , 51. M. Průcha , 66. K. Holzepl , 72. K. Holzepl , 87. K. Holzepl (p.)
21

Třeboň po minulém kole, kdy jasně porazila Milevsko, přijela na hřiště Oseku. Osek měl za sebou dobrý výkon s J. Hradcem, a tak se dal očekávat zajímavý souboj. Zajímavé to bylo, ale hlavně pro fanoušky z rybníkářské oblasti. Třeboň deklasovala domácí celek pěti góly. Má tedy v posledních dvou utkáních velice lichotivé skóre 10:3. Příští týden čeká Třeboň souboj na domácí půdě s Rudolfovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padl pouze jediný gól

Úvod utkání mezi Osekem a Třeboní byl opatrný a bylo to spíše takové oboustrané oťukávání. Bylo k vidění i mnoho dlouhých míčů, z kterých však žádný gól nepadl. Avšak Třeboň, která v minulém kole nasázela pět branek do sítě Milevska, měla větší snahu držet míč. Ve 41. minutě přišel první gól utkání. Jeden z třeboňských obránců vyslal dlouhý pas na soupeřovu polovinu, kde domácí obránce nešťastně hlavou prodloužil míč na nohu Martin Průchy, který svou šancí nepohrdl a překonal domácího brankáře. Stav utkání 0:1. Více gólu již první poločas bohužel nenabídl.

Druhý poločas jasně v režii hostů

Druhý poločas byl pro diváky velice zajímavý. Nejprve měli v 51. minutě velkou šanci ke vstřelení gólu domácí, když se jeden z jejich hráčů krásně dostal přes dva protihráče do vápna, ale brankář včas vyběhl a míč se od něj odrazil do vzdálenější tyčky. Šance Oseku tedy gólem neskončila. A jak se ve fotbale říká "nedáš a dostaneš", tak se také stalo. Běžela stále 51. minuta utkání a hosté získali odražený míč od tyčky vlastní branky a vyrazili do protiútoku. První centr z pravé strany byl sice zablokován, ale ten druhý našel adresáta, který míč předložil hlavou před branku, Martin Průcha si z nabídnutou šancí věděl rady a hlavou zvýšil pro svůj tým na 0:2. Další okamžiky druhého dějství byly jasně v režii třeboňského Karla Holzepla, který nejprve v 66. minutě z přímého kopu uklidil míč krásně k tyči na 0:3. V 72. minutě utkání přišel dlouhý míč až na hlavu jednoho z obránců Oseku, ten však špatně načasoval výskok a míč podskočil, toho využil opět K. Holzepl, který se obránce zbavil a vyběhnuvšího brankáře prostřelil na přední tyč. Stav utkání 0:4. V poslední desetiminutovce byly nařízeny ještě dvě penalty. Tu první proměnil v 87. minutě opět Karel Holzepl a zkompletoval tedy čistý hattrick, významně si tím řekl o divácké ocenění "hráč kola". Stav utkání 0:5. O minutu později už pouze korigoval stav utkání z penalty Jakub Říský. Konečný výsledek utkání 1:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Osek
Martin Carda (hráč): Podali jsme nejhorší výkon celého jara. Pro Třeboň nebylo těžké zvítězit.

TJ Jiskra Třeboň
Karel Holzepl (hráč): Začátek zápasu byl z obou stran opatrný. Měli jsme větší převahu na míči. Do první půle byly gólové šance na obou stranách. První gól vstřelil po chybě domácích Martin Průcha. Druhý poločas jsme začali lépe, vytvořili jsme si několik šancí. Po pěkné kombinaci dal druhý gól Martin Průcha. Pak jsem kompletoval čistý hattrick a stav byl 0:5. Ke konci zápasu jsme bohužel obdrželi zbytečný gól z penalty.



Sestavy


TJ Osek
M. Hulínko [-] - M. Kroupa [-] (64. J. Hájek [-] ) , J. Říský [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] , J. Mráz [-] , J. Benda [-] (74. J. Baloušek [-] ) , R. Kuneš [-] , K. Maroušek [-] , M. Carda [-] , M. Krejčí [-]

TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - M. Pancíř [-] , J. Kopecký [-] (90. H. Holý [-] ) , D. Kodras [-] (64. M. Franěk [-] ) , M. Hami [-] , M. Průcha [-] (83. J. Veselý [-] ) , K. Holzepl [-] (88. J. Kolář [-] ) , J. Matoušek [-] (78. T. Tůma [-] ) , P. Koktavý [-] , M. Cimerhanzl [-] , P. Pučejdl [-]

ŽK: 32. M. Carda - 37. J. Kopecký .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mach Jan - KRAUSKOPF Jiří, KLÁTIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Radim Pfeifer

Expert: Karel Cibulka
Tip experta: remíza

Osek zažívá poměrně povedené jaro a minulé kolo potrápil i Hradec.Třeboň naopak na jaře příliš neválela, ale změnila to v minulém kole jasnou výhrou nad týmem jara z Milevska. Mysím, že Třeboň potvrdí zlepšení a že si ze specifického oseckého prostředí odveze bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích