1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

22.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká je na jaře bez prohry, tentokrát porazila mužstvo Dražic


Branky


22

Ani další pokus o zisk všech bodů na domácím trávníku Dražicím nevyšel. Hrstka přihlížejících diváků byla svědkem marného boje dražických hráčů proti borcům z Hluboké. Trenéři museli opět míchat sestavou, protože z různých důvodů nemohli nastoupit Hojdar, Bareš,Štecher ml., Vlašín ani Kouřil. Utkání nakonec skončilo výsledkem 1:3. Hluboká tedy drží slibnou formu a příští týden se utká o body s Olešníkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase poslal Hlubokou dvakrát do vedení Kulík

Hosté šli do vedení hned z první povedené střely ve 12.minutě. Karel Kulík se uvolnil před vápnem a vystřelil k pravé tyči. Baka v brance pozdě zareagoval a hosté vedli. Stav utkání 0:1. V 19. minutě mohl srovnat Horka, když ve vápně hostů Kromka zpracoval dlouhý aut Valáška, ale střela Horky z nabídnuté šance neměla gólové parametry. Přesto Dražice dokázaly srovat již ve 21. minutě. Lukáš Stuchlík vyslal českou uličkou J. Štechera k náběhu po pravé straně. Starší ze Štecherů z lajny prudce přihrál před branku, kde našel v náběhu Kromku. Domácí kanonýr se před brankou soupeře nemýlil a bylo to 1:1. Remízový stav však domácí dlouho neudrželi. Hned ve 25. minutě to byl opět Kulík, jenž se uvolnil na velkém vápně a střelou do protipohybu překonal podruhé Baku. Stav utkání 1:2.  Ve 27. minutě to byl aktivní Hájek, který se po levé straně dostal přes Hořejšího a vybídl ke skórování Antoše. Ten však střelou ze skluzu netrefil odkrytou branku. V samém závěru měl srovnání skóre na kopačce Kromka, když si zaběhl za obranu, kde ho přesným pasem našel Valášek. Kromka se však dostal hodně blízko k brankáři, stačil sice vystřelit, ale Brůha jeho pokus reflexivně vyrazil na roh. Poločasový skóre 1:2. 

   

 

V druhém poločase padl pouze jediný gól

Domácí kanonýr Kromka měl v úvodu druhé půle smůlu, když jeho střela skončila na horní tyčce branky hostí. Podobně se svou příležitostí naložil na druhé straně Antoš, když si naběhl do ulice, dostal ideální přihrávku, ale střela orazítkovala pouze horní tyč branky domácích. V 66. minutě musel další gólovku Antoše hasit skvělým zákrokem Baka na poslední chvíli. A do třetice byl Antoš v samém závěru u zrodu gólu. Na levé straně obelstil obránce, jeho centr před branku Baka vyrazil pouze před sebe přímo na hlavu Valentovi, který v 86. minutě doklepl míč do branky a stanovil konečný výsledek na 1:3!

  

 

 

Autor: Lubomír Kolář



Ohlasy k zápasu


TJ Dražice
Lubomír Kolář (vedoucí mužstva): Po utkání jsme se shodli, že Hluboká byl sice hratelný soupeř, ale na rozdíl od našich hráčů, dokázala využít téměř všechny brankové příležitosti ke skórování. My jsme se snažili, ale stále tomu výkonu chybí více bojovnosti a touhy po vítězství, hlavně od mladých hráčů. Jako kdyby hráli v uspokojení, že je stejně nemá kdo vystřídat, a tak mají místo v sestavě vlastně jisté. Příští zápas sehrajeme proti Čimelicím, kde můžeme jen získat, čekáme, že se uzdraví někdo z marodů, abychom byli favorizovaným domácím zdatným soupeřem.




Sestavy


TJ Dražice
M. Baka [-] - R. Valášek [-] , J. Kromka [-] (89. D. Smutný [-] ) , M. Stuchlík [-] , L. Stuchlík [-] , M. Kubásek [-] (71. E. Böhm [-] ) , M. Veselý [-] , J. Štecher [-] , T. Hořejší [-] , P. Novotný [-] , M. Horka [-]

TJ Hluboká nad Vltavou
O. Brůha [-] - T. Antoš [-] , S. Legdan [-] , K. Jonáš [-] , J. Čermín [-] - J. Rubick [-] (46. T. Adam [-] ) , Z. Stráský [-] , O. Němec [-] , D. Říha [-] , K. Kulík [-] - P. Hájek [-] (72. J. Valenta [-] ) -

ŽK: 15. M. Stuchlík , 47. L. Stuchlík - 35. P. Hájek , 67. T. Antoš , 84. T. Adam .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Klátil Michal - VICAN Miroslav, HERZOG Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Radim Pfeifer

Expert: Karel Holzepl
Tip experta: výhra hostů

Hluboká je ve skvělé formě a z Dražic si hráči z podzámčí přivezou 3 body.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů