3:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 16:30

21.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První jarní "ztráta" Milevska a druhé zaváhání Jindřichova Hradce v boji o titul


Branky


13. P. Novotný , 29. J. Komárek (p.) , 86. F. Koutník - 41. V. Princ , 45. O. Blažek , 82. M. Toman
22

Utkání Milevska s druhým celkem tabulky od Vajgaru nakonec nenašlo vítěze a oba týmy se musely rozejít s jedním bodem za remízu 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O dvoubrankové vedení přišlo Milevsko těsně před poločasem

Úvod prvního poločasu patřil z hlediska statistik jednoznačně domácímu týmu. Již ve 13. minutě utkání se po samostatné akci propracoval ke gólu Pavel Novotný. Stav utkání 1:0. Ještě než uplynula půlhodinka hry domácí vedli od dva góly. Ve 29. minutě utkání proměnil pokutový kop Josef Komárek. Stav utkání 2:0. Na Milevsku bylo znát, že na jaře se jim daří a dokáží se gólově prosazovat. Poté se však druhý celek tabulky Milevsku vzepřel a k obratu zavelel Vojtěch Princ, který ve 41. minutě překonal na jaře skvěle chytajícího Dvořáka na 2:1. Těsně před poločasem sebral Milevsku veškěrou radost z vedení v utkání Ondřej Blažek, který z dálky překonal Dvořáka a srovnal tak stav utkání na 2:2.

Góly padaly v druhém poločase až v samém závěru

Celý druhý poločas se nesl ve znamení urputného boje o každý metr hřiště. Góly však padaly až v posledních deseti minutách utkání. Nejprve se v 82. minutě utkání trefil Martin Toman, který dokonal obrat v utkání na 2:3. Jenže domácí, kteří v prvním poločase vedli o dvě branky nechtěli "své" body nechat Hradci zadarmo, a tak se ještě v 86. minutě prosadil z trestného kopu František Koutník na konečných 3:3. Nutno zmínit, že hráči Jindřichova Hradce viděli v utkání od sudího Macha hned 7 žlutých karet!



Ohlasy k zápasu


FC ZVVZ Milevsko
Martin Petr (hráč): Myslím, že do zápasu jsme vstoupili výborně. Ujali jsme se vedení 2:0, ale Hradec ukázal svoji obrovskou kvalitu a po našich chybách do poločasu srovnal na 2:2. Druhý poločas se odvýjel v důrazném duchu plném emocí, kde se ujal J. Hradec vedení zásluhou dle mého názoru nejlepšího útočníka v kraji Martina Tomana. My jsme vyrovnali po krásné střele Koutníka. Myslím si, že po průběhu je remíza zasloužená i když hosté odjížděli ukřivdění. Osobně musím uznat, že Hradec má výborné mužstvo s osobnostmi typu: Beránek, Koutný či Toman, kteří mají na vyšší soutěž. Bod bereme.




Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - P. Novotný [-] (90. M. Kálal [-] ) , J. Kosobud [-] , T. Vakoč [-] - J. Komárek [-] , J. Marvan [-] , L. Sedlák [-] (84. J. Paták [-] ) , M. Petr [-] - J. Barda [-] (73. F. Koutník [-] ) - M. Málek [-] , P. Dvořák [-] (85. J. Svojše [-] )

FK Jindřichův Hradec 1910
J. Hulík [-] - T. Šenkýř [-] , M. Völfel [-] , M. Toman [-] , T. Beránek [-] , V. Princ [-] , L. Králíček [-] (78. J. Chalupský [-] ) , V. Kučera [-] , F. Votava [-] , O. Blažek [-] , R. Koutný [-]

ŽK: 29. J. Hulík , 37. L. Králíček , 38. M. Völfel , 58. F. Votava , 58. T. Beránek , 76. R. Koutný , 81. V. Princ .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Mach Jan - KORANDA Tomáš, TUPÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Radim Pfeifer

Expert: Jan Hoch
Tip experta: výhra hostů

Domácí na jaře plují na vítězné vlně, ale hosté z Jindřichova Hradce budou chtít napravit zaváhání z minulého týdne a odvezou si tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů