2:5
(0:1)
42. V. Uher
77. V. Uher
79. V. Uher
81. J. Chylík
90. V. Uher (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:30

21.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Katovice otočily nepříznivý výsledek utkání proti Nové Včelnici


Branky


63. S. Pacholík , 73. O. Blažek - 42. V. Uher , 77. V. Uher , 79. V. Uher , 81. J. Chylík , 90. V. Uher (p.)
21

Včelnice odehrála na domácím hřišti velmi dobré utkání a byla Katovicím vyrovnaným soupeřem. Nakonec však kvůli gólové parádě hostujícího Uhra ve Včelnici nezůstal ani jediný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vyzněla s výsledkem 0:1 pro Katovice

První poločas byl poměrně vyrovnaný a na obou stranách byly šance ke vstřelení gólu. Avšak jediným, kdo se těsně před poločasovou přestávkou prosadil byl hráč Katovic Vladimír Uher. Ten se do utkání zapsal prvně ve 42. minutě utkání, když překonal domácího brankáře. První poločas tedy skončil 0:1 ve prospěch hostů.    

Utkání otočil ve prospěch hostí Uher!

Druhý poločas začali lépe domácí hráči, kterým se povedlo vyrovnat. Byl to v 63. minutě Stanislav Pacholík, který využil chybu brankáře Švehly a srovnal stav utkání na 1:1. Poté se dokonce Nová Včelnice dostala do vedení 2:1 a byl u toho opět Pacholík, který zatáhl míč po straně a nahrál ho Ondřeji Blažkovi, který se v 73. minutě utkání trefil přesně. Jenže vedení nezůstalo Včelnici dlouho, stačily pouhé čtyři minuty a bylo opět srovnáno na 2:2. A byl to opět Vladímír Uher, který překonal domácího brankáře Holického. Za dvě minuty (tedy v 79. minutě) dokonce Uher  završil hattrick a tím i obrat v zápase. Stav utkání 2:3.  Po vstřelení gólu na 2:1 to byli pro včelnické krušné chvilky, prtože zimní posila Jan Chylík zvyšoval v 81. minutě již na 2:4 a zvrat v utkání ve propěch domácích už čekal jen málokdo. Vladimír Uher si však řekl, že mu hattrick nestačí a v 90. minutě proměnil pokutový kop do brány nešťastného Holického. Konečný stav utkání 2:5.



Ohlasy k zápasu



SK Otava Katovice
Tomáš Hajdušek ml. (nehrající zástupce kapitána): Úvodní čtvrthodina patřila domácím, jejichž nebezpečné šance, ale kryl Tomáš Švehla. Ve zbytku první části se hrál nepřesný fotbal. Výjimkou byla akce Kuby Miklase, kterou zakončil Vláďa Uher typickým “šatňákem”. Druhý poločas jsme byli kompaktnější, ale paradoxně obou našich zaváhání využili domácí ke vstřelení branky a zápas otočili. Během tří minut mezi 78. a 81. minutou jsme však dokázali odpovědět třemi góly a zajistit si plný bodový zisk. Výhru pak ještě v 90. minutě pečetil z penalty Uher. Završil tím svůj čtyřgólový účet a jasně si řekl o titul "Hráč kola"..



Sestavy


TJ Nová Včelnice
L. Holický [-] - D. Tuček [-] , A. Vaš [-] , M. Vokuš [-] (46. V. Hornát [-] ) , L. Šlapanský [-] , M. Petráš [-] , Z. Didek [-] , T. Mareš [-] , O. Blažek [-] , S. Pacholík [-] , D. Jaroš [-]

SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - P. Rybák [-] , L. Blatský [-] (76. M. Hromíř [-] ) , L. Horejš [-] - K. Cibulka [-] , O. Kagui [-] , J. Chylík [-] (87. V. Šíma [-] ) , J. Miklas [-] (83. M. Bláha [-] ) , M. Repa [-] - V. Uher [-] , D. Zoubek [-] (67. O. Koutský [-] )

ŽK: 33. L. Blatský , 70. J. Chylík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Herzog Radek - KRAUSKOPF Jiří, IZUGRAFOV Svyatoslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Pfeifer

Expert: Jan Hoch
Tip experta: výhra hostů

V tomto utkání více věřím zkušenějším hostům, jejich střelec Vláďa Uher jim vystřílí vítězství.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů