0:3
(0:0)
51. M. Nýdl
84. D. Votava
88. L. Dudek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:30

21.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek přišel v utkání proti Olešníku o svou jarní neporazitelnost


Branky


51. M. Nýdl , 84. D. Votava , 88. L. Dudek (p.)
21

Posledním, kdo může po 21. kole zůstat na jaře stoprocentní je Milevsko, protože Osek o svou jarní neporazitelnost přišel v domácím prostředí s Olešníkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevýrazný první poločas

Osek přišel na domácí půdě o svou jarní stoprocentní bilanci. První poločas mnoho fotbalové krásy nepobral a taktéž na šance obou celků byl velmi skoupý. Jediné co mohlo některé fanoušky zvednout ze sedadel byla skutečnost, že ve 42. minutě utkání dostal domácí Jan Hoch žlutou kartu. Více nám první polovina bohužel nenabídla. Poločasové skóre 0:0.

Tři góly Olešníku rozhodly o konečném výsledku

Druhý poločas již začal z pohledu fotbalu a gólů o mnoho lépe. Již v 51. minutě utkání otevřel skóre pro hosty kapitán hostů Martin Nýdl, gól na 0:1 padl ze standardní situace. Překvanpený Budoš tak musel poprvé lovit míč ze své branky. Osek se pak snažil více riskovat, ale to se mu proti zkušenému Olešníku moc nevyplatilo. Nutno také dodat, že druhá půle již byla poněkud napjatější než první poločas. Hráči totiž viděli od rozhodčího Jarolíma hned pět žlutých karet! Závěr utkání patřil zcela jasně hráčům hostí. V 84. minutě překonal brankáře domácích David Votava a zvýšil tak pro svůj tým na 0:2. To však nebylo vše. Oseckým bylo v tomto utkání po pohádkovém vstupu do fotbalového jara souzeno vypít pohár hořkosti až do dna. V 88. minutě zpečetil definitivně jejich osud z penalty nejlepší kanonýr soutěže Lukáš Dudek, který rovněž vstřelil svou 22. branku v sezóně! Konečný stav utkání 0:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Osek
Martin Carda (hráč): Nepodařilo se nám protáhnout vítěznou šňůru, takže z výsledku jsme samozřejmě všichni zklamaní. Utkání rozhodla první branka, pak jsme museli hru otevřít a dostali jsme do otevřené obrany další dva góly. Kdyby jsme dali první gól my, mohlo to dopadnout opačně.

FK Olešník
Lukáš Dudek (hráč): Zápas se nám podařil díky výbornému kolektivnímu výkonu. Do Oseku se nám vůbec nechtělo. Nedaří se nám tam a já osobně jsem tam ještě nikdy nebodoval. Věděli jsme co nás čeka a domácí nás ničím nepřekvapili. Hrozili po standardních situacích a defakto každý míč od obránců létal směrem k našemu vápnu. Naše obrana si však poradila v tomto zápase se vším a myslím si, že nakonec jsme byli nebezpečnější směrem dopředu. Druhý poločas jsme rozhodli první brankou a v závěru pojistili těsné vedení dvěma góly.



Sestavy


TJ Osek
M. Budoš [-] - M. Kroupa [-] , M. Brabec [-] , M. Čapek [-] , J. Říský [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] (84. M. Hulínko [-] ) , J. Benda [-] (81. V. Ježek [-] ) , R. Kuneš [-] , M. Carda [-] , M. Krejčí [-]

FK Olešník
M. Jirkal [-] - J. Fořter [-] , J. Kalášek [-] , L. Dudek [-] (88. M. Tressl [-] ) , S. Vařák [-] , M. Nýdl [-] , P. Tomek [-] (66. D. Votava [-] ) , M. Šíma [-] , D. Nygmet [-] , J. Dráb [-] , D. Heller [-]

ŽK: 42. J. Hoch , 50. M. Carda , 79. M. Krejčí , 87. J. Říský - 60. J. Kalášek , 73. M. Nýdl .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Jarolím Jiří - TUPÝ Petr, TAUBER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Radim Pfeifer

Expert: Jan Hoch
Tip experta: výhra domácích

Nemůžu volit jinak než naši výhru, kterou prodloužíme naší vítěznou šňůru. Olešník nám jistě nedá nic zadarmo, ale my chceme potěšit naše fanoušky třemi body a bodově se dotáhnout na našeho soupeře.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích