1:1
(1:0)
85. Z. Vorel
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 16:30

21.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivín v oslabení šokoval na Hluboké


Branky


43. T. Antoš - 85. Z. Vorel
22

I přes oslabení, které trvalo více než poločas dokázali hráči Protivína na Hluboké vybojovat bod za gól z 85. minuty!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyloučení Hanuse a gól Antoše

První poločas vzhledem k událostem na hřišti měl být jasně v režii domácí Hluboké, ale ne úplně to odpovídalo tomu, co by si František Cipro představoval. Ve 38. minutě dostal červenou kartu brankář Protivína Hanus, když před vápnem srazil domácího Hájka. Měl to být rozhodující moment utkání a také byl, ale v jiném smyslu než by kdokoliv očekával. Domácí nabídnutou přesilovku využili hned po pěti minutách, kdy se ve 43. minutě prosadil na jaře skvěle hrající Tomáš Antoš na 1:0. Za tohoto stavu se také šlo v poločase do šaten.

Hrdinský výkon v podání Protivína

Druhý poločas však domácím nepřinesl nic dobrého. Hluboká hrála v křeči a nevěděla si většinu času proti deseti hráčům soupeře rady, tedy alespoň ne tak, jak by se slušelo v početní převaze. Protivín po poločasovém nuceném střídání musel do branky nasadit záložníka Mikulenku, ten si však s touto situací poradil velmi slušně. Měl i několik dobrých zákroků, za které by ho spoluhráč Hanus jistě pochválil. A jelikož ho za celý poločas, kdy hrála Hluboká přesilovku nedokázali hráči domácích překonat, přišel v 85. minutě velmi tvrdý trest. Protivín zahrával přímý kop, který si našel Zbyňka Vorla a ten již nabídnutou šancí nepohrdl a zaskočil tak všechny přihlížející včetně brankáře Brůhy! Tento gól byl také v utkání poslední. Konečný stav utkání 1:1! Protivínští si tedy za bojovný a obětavý výkon v druhém poločase, kdy hráli v početním oslabení a dokonce vstřelili gól jistě zasloužili pochvalu nejednoho protivínského harcovníka.



Ohlasy k zápasu



FK Protivín
Marek Hanus (brankář): V úvodu utkání byli domácí o něco lepší a vypracovali si pár šancí, ve kterých ale neuspěli. Po chybě jsme šli do deseti a do brány museli kluci z pole. Do poločasu ještě domácí přesilovku využili a vedli v poločase 1:0. Ve druhé půli ale kluci bojovali, hráli v bloku a vyráželi do brejků, z nichž měli několik šancí, ale ujala se až hlavička Z. Vorla pár minut před koncem. Domácí naopak v druhé půli neměli nic, a tak si vezeme z Hluboké zlatý bod.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
O. Brůha [-] - J. Čermín [-] , K. Jonáš [-] , P. Hájek [-] , K. Kulík [-] (86. T. Adam [-] ) - Z. Stráský [-] , P. Turek [-] (87. J. Valenta [-] ) , D. Říha [-] (77. M. Lovička [-] ) , O. Němec [-] (64. J. Rubick [-] ) - S. Legdan [-] , T. Antoš [-]

FK Protivín
M. Hanus [-] - M. Fiala [-] (46. J. Mikulenka [-] ) , D. Uhlík [-] , L. Ruczkowski [-] , V. Rothbauer [-] - M. Říha [-] , Z. Vorel [-] , O. Prášil [-] , R. Vojta [-] - J. Vorel [-] , D. Růžička [-]

ŽK: 50. P. Turek , 84. K. Kulík , 88. Z. Stráský - 88. Z. Vorel . ČK: 38. M. Hanus .
Místo: Hluboká nad Vltavou. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Polák Jiří - SEBERA Filip, MACKO Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Pfeifer

Expert: Jan Hoch
Tip experta: výhra domácích

Hluboká na jaře sbírá jednu výhru za druhou a Protivín odjede z podzámčí také s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích