M. Toman 22.
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 10:30

20.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichův Hradec po remíze se Sokolem Sezimovo Ústí ztrácí na Želeč dva body


Branky


22. M. Toman - 9. L. Irsa
24

Sokol Sezimovo Ústí na jaře získal zatím jediný bod za remízu s Dražicemi 1:1. Proto mohl v J. Hradci, který bojuje s Želčí o první místo pouze překvapit. Tak se také stalo. Hosté u Vjagaru vedli 1:0. Nakonec byli rádi i za výsledek 1:1, protože se většinu času v utkání bránili domácím favoritům. Jindřichův Hradec tedy ztratil dva body, které mu nyní chybí na vedoucí Želeč, ta v utkání s Novou Včelnicí nezaváhala a vyhrála 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivě brzké vedení hostů

Začátek první půle nezačal pro domácí vůbec dobře. Již v 9. minutě utkání se z velké blízkosti prosadil hostující Lukáš Irsa, který tak překonal domácího brankáře Hulíka. Stav utkání 0:1. Nutno podotknout, že hosté přijeli v podstatě jen s jediným hráčem na střídání, který do utkání také zasáhl až v úplném závěru. Tým Sokola se snažil hrát především ze zajištětné obrany a byl to od něj velmi podařený výkon. Vadou na kráse dobře fungující obrany Sezimova Ústí byla 22. minuta utkání. V tomto čase se totiž prosadil po úniku F. Votavy Martin Toman, který střelou k tyči překonal hostujícího brankáře Zbyňka Sedloně. Stav utkání 1:1. Domácí si tak mohi oddechnout, že pro ně utkání znovu začí od nuly. Jenže do poločasu se již žádný z týmů neprosadil, a tak skonči první poočas za nerozhodného stavu 1:1.

Bojovný výkon hostů a neproměněné šance domácích

Hosté se i v druhé půli více soustředili především na bránění vlastní svatyně. Jindřichohradečtí si vytvořili několik slibných šancí, které však nedokázali přetavit ve vstřelení gólu. Všichni hráči Sokola Sez. Ústí byli připraveni na hřišti nechat vše. Za svůj bojovný výkon a velké nasazení se dostali hosté, kteří se celý druhý poločas bránili ještě v závěru utkání do šance, která mohla skončit v síti domácích. V tu chvíli však zasáhla sama spravedlnost a gól do sítě J. Hradce nepadl. Utkání skončilo nerozhodně 1:1. A hráči hostí si odvezli i z druhého vzájemného souboje s favorizovaným J. Hradcem jeden bod za remízu.



Ohlasy k zápasu



Sokol Sezimovo Ústí
David Hladík (hráč): Přijeli jsme do J. Hradce s jasným cílem bránit a čekat poctivě v bloku. Chtěli jsme využívat bejky do otevřené obrany. To se nám taky někdy kolem 10. minuty vyplatilo a vedli jsme 1:0. J. Hradec pořád držel balon a kolem 20. minuty se jim podařilo vyrovnat. V druhém poločase jsme hráli pořad stejně takticky. J. Hradec si ke konci vytvořil opravdu velký tlak, ale žádnou z šancí nedokázal proměnit, a tak vezeme bod z venku.



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
J. Hulík [-] - T. Šenkýř [-] , M. Völfel [-] , M. Toman [-] , T. Beránek [-] , L. Králíček [-] (65. V. Princ [-] ) , V. Kučera [-] , J. Chalupský [-] , F. Votava [-] , T. Šmíd [-] , R. Koutný [-]

Sokol Sezimovo Ústí
Z. Sedloň [-] - L. Irsa [-] (90. M. Kolář [-] ) , V. Hoffmann [-] , D. Šmíd [-] , A. Kutner [-] , J. Bartáček [-] , D. Hladík [-] , D. Novotný [-] , P. Vilímek [-] , V. Podroužek [-] , J. Mrúz [-]

ŽK: 31. L. Králíček , 92. F. Votava - 29. D. Šmíd , 65. J. Mrúz .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Žemlička Tomáš - KAŠTÁNEK Libor, JAROLÍM Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Pfeifer

Expert: Lukáš Sedlák
Tip experta: výhra domácích

Společně se Želčí bojuje J. Hradec o první místo v tabulce. Pro mě jasná volba vítězství Hradce.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích