0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

20.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek pokračuje ve spanilé jízdě a Dražice se propadají tabulkou...


Branky


28. M. Kroupa , 74. M. Carda
25

Ani druhý jarní zápas na domácím hřišti nedokázali hráči Dražic vyhrát. Hosté z Oseku dokázali udržet jarní neporazitelnost a odvézt si všechny body za výhru 2:0 na hřišti soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsný náskok Oseku

Úvod utkání patřil hráčům Dražic, už ve 4. minutě vyslal hlavou Horka Kromku do samostatného úniku, ale jeden z obránců stačil Kromkovu střelu zablokovat. V 8. minutě se na levé straně dokázal uvolnit hostující Hosnedl, ale jeho střela orazítkovala pouze břevno dražické brány. V 15. minutě se dostal do šance Kroupa, ale jeho pokus šel mimo tyče. Ve 22. minutě nabídla chybující obrana Dražic šanci Brabcovi, pokus o vystavení mimo hru nevyšel a hostující útočník se řítil sám proti Volkovi, který v tomto utkání nahradil Baku. Brabcova střela však těsně minula levou tyčku. Tyčka stála v cestě i střele J. Štechera na opačné straně hřiště. Ve 26. minutě si Říský poradil na pravé straně s Fořtem a postupoval z úhlu proti brance. Volkovi se však podařilo jeho následnou střelu vyrazit na roh. O minutu později, po rozehraném rohovém kopu, vracel balon před dražickou branku jeden z hostujících středopolařů, ve vápně nejvýš vyskočil Kroupa a jeho hlavičce směřující těsně nad branku pomohl vítr přímo do brány 0:1. Srovnání skóre měl na kopačce Komka ve 32. minutě. Novotný přehodil míč přes obranu hostů přímo do běhu Kromkovi, ten šel už podruhé sám proti Budošovi v brance, stačil i vystřelit, ale trefil pouze vyběhnuvšího gólmana. V samotném závěru poločasu měli ještě šanci hosté, když Brabec dostal dlouhý pas za obranu a postupoval proti brance. Místo střely však volil ještě přihrávku vlevo, kde však balon nenašel žádného adresáta a bylo po šanci. Poločasové skóre 0:1. 

 

Osek potvrdil svou nynější herní pohodu i ve druhém poločase

Druhý poločas foukal vítr do zad hostům a na hřišti to bylo znát. Na Volka se valil jeden útok za druhým. V 52. minutě hlavičkoval Říský těsně mimo branku. V 63. minutě skončila střela Hocha na levé tyči Dražic. V 69. minutě utkání musel Volek likvidovat sřelu Říského. V 71. minutě zahrával rohový kop Hoch a silný vítr tlačil balon do branky, Volek zachraňoval Dražice na poslední chvíli. V 74. minutě se hostům podařilo pojistit vedení druhou brankou. Dlouhý centr do vápna domácích si našel  Cardu, který hlavičkou do protipohybu Volka. Vstřelil tak uklidňující branku pro svůj tým na 0:2. Domácí hráči se osmělili k nějakému tlaku až v samém závěru. Nejprve Hořejší střelou k tyči vystrašil hostujícího brankáře. Následně pak nejlepší hráč domácího celku, kterým byl v tomto utkání Petr Novotný, prokličkoval až do vápna hostů a tvrdě vystřelil. Bohužel pro domácí se míč opět odrazil pouze od tyče. Konečný stav utkání 0:2. 

  

 

 

Autor: Lubomír Kolář (redakčně upraveno)



Ohlasy k zápasu


TJ Dražice
Lubomír Kolář (vedoucí mužstva): Na potřebné body jsme opět nedosáhli. Proti nám hrál zdatný soupeř. Z průběhu utkání je patrné, že hosté měli více ze hry. Nás mohou mrzet neproměněné příležitosti v úvodu utkání. Bohužel to je obrázek několika posledních zápasů. Příležitosti ke skórování si nějaké vypracovat dokážeme, ale ten poslední krůček se nám nějak zadrhává. Nezbývá, než věřit v lepší zítřky!!

TJ Osek
Martin Carda (hráč): Do Dražic jsme přijeli téměř bez poloviny hráčů "A" týmu, a proto bychom byli ještě před zápasem rádi za bod. Dražičtí hned od začátku nasadili do útoku silné duo Horka - Kromka a dlouhými nakopávanými balóny se snažili vstřelit rychlý gól. Nám se tomuto tlaku podařilo odolat a postupně jsme převzali otěže utkání a dovedli zápas do vítězného konce. Moc děkuji klukům z "B" týmu, kteří prokázali, že můžou hrát i ve vyšší soutěži. Snad se nám venkovní body podaří potvrdit i v sobotu doma proti Olešníku a zůstaneme nadále stoprocentní.



Sestavy


TJ Dražice
M. Volek [-] , M. Veselý [-] , J. Kromka [-] (46. M. Stuchlík [-] ) , M. Kaše [-] , M. Kubásek [-] (69. Š. Schloff [-] ) , R. Fořt [-] , J. Štecher [-] , T. Hořejší [-] , T. Bareš [-] , P. Novotný [-] , M. Horka [-]

TJ Osek
M. Budoš [-] - V. Ježek [-] (84. J. Sýkora [-] ) , M. Kroupa [-] , M. Brabec [-] (88. J. Voříšek [-] ) , M. Čapek [-] , J. Říský [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] (86. Š. Šůs [-] ) , J. Diviš [-] , M. Carda [-] , M. Krejčí [-]

ŽK: 40. M. Veselý , 43. R. Fořt - 90. J. Říský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Macko Pavel - PETERKA Marek, KRČÍN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Radim Pfeifer

Expert: Lukáš Sedlák
Tip experta: výhra hostů

Osek vstoupil do jara v dobré formě, kterou potvrdí i v Dražicích.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza