0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

20.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milevsko zaslouženě obralo o body třetí Olešník


Branky


37. M. Petr , 55. J. Barda
25

Milevsko přijelo do Olešníku s velmi dobrou jarní formou. Na jaře mají hráči Milevska zatím stoprocentní bilanci. Svou jarní formu potvrdili i v Olešníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vyzněla s výsledkem 0:1 pro Milevsko

Již první poločas mohl naznačit, že hráči Olešníka nemají svůj den. Již v 16. minutě utkání vystřídal Stanislav Rožboud a nahradil ho Jiří Dráb. Olešník byl v utkání téměř bez vyloženějších šancí. A proto se také do vedení dostali hosté z Milevska. Do vedení je poslal ve 37. minutě stoper Martin Petr, který se prosadil po rohovém kopu. Otevřel tak stav utkání na 0:1. Více gólů však fandům v Olešníku první poločas nenabídl. Do šaten se tedy hráči trousili za stav 0:1.

Ve druhém poločase Milevsko potvrdilo jarní neporazitelnost

Obě mužstva se snažila prezentovat kombinační hrou. Ale pozitivní naladění zůstalo i po poločase na straně Milevska. Nejen, že se domácím nepodařilo s vývojem utkání nic kloudného udělat, ale dokonce po deseti minutách druhé půle znovu inkasovali. V 55. minutě totiž zažídil hostům pojistku Jakub Barda střelou přímo do šibenice Jirkalovi branky. Stav utkání 0:2. Domácí se již do konce utkání na gól nezmohli a milevští si zbytek zápasu s přehledem pohlídali. Brankáře Milevska P. Dvořáka tedy znovu nikdo nepřekonal a zůstává na jaře bez inkasovaného gólu. To však není vše. Milevsko má na jaře úctyhodnou bilanci po výhrách 4:0, 2:0, 4:0 a 2:0 mají celkové skóre na jaře 12:0! Jen těžko odhadovat, jestli je příští víkend dokáže J. Hradec zastavit.



Ohlasy k zápasu



FC ZVVZ Milevsko
Jan Marvan (hráč): Myslím si, že diváci mohli vidět pěkný fotbal. Obě mužstva chtěla hrát kombinačně. My jsme si vytvořili víc brankových příležitostí a dvě z toho jsme dokázali proměnit. Pak jsme si už výsledek bez větších problémů pohlídali.



Sestavy


FK Olešník
M. Jirkal [-] - S. Rožboud [-] (16. J. Dráb [-] ) , J. Kalášek [-] , L. Dudek [-] , S. Vařák [-] , M. Nýdl [-] , M. Rabiňák [-] , M. Šíma [-] , M. Studnička [-] , M. Šahajda [-] (66. J. Fořter [-] ) , D. Heller [-] (75. D. Nygmet [-] )

FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - P. Novotný [-] (90. J. Alexa [-] ) , J. Kosobud [-] , T. Vakoč [-] - J. Komárek [-] , J. Marvan [-] , L. Sedlák [-] (82. J. Paták [-] ) , M. Petr [-] - J. Barda [-] (86. F. Koutník [-] ) - M. Málek [-] , P. Dvořák [-] (87. J. Svojše [-] )

ŽK: 23. D. Heller , 53. M. Nýdl , 68. J. Fořter - 76. T. Vakoč .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vican Miroslav - ŽEMLIČKA Tomáš, KAŠTÁNEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Radim Pfeifer

Expert: Lukáš Sedlák
Tip experta: výhra hostů

Olešník je jeden z nejlepších týmů soutěže, ale nás se na jaře drží forma. Předvedeme bojovný a týmový výkon, který nám zajístí těžké a cenné tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích