6:1
(4:0)
87. T. Jindra (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 16:00

19.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká na své umělce rozstřílela Dačice


Branky


13. K. Kulík , 16. T. Antoš , 29. J. Rubick , 33. T. Antoš , 58. T. Antoš , 89. T. Adam - 87. T. Jindra (p.)
0

Utkání Davida s Goliášem dopadlo přesně podle očekávání. Dačice se za celý zápas zmohly pouze na vstřelení jednoho gólu z penalty. To Hluboká jich vstřelila hned šest a velmi tak znepříjemnila hostům cestu do Dačic. Svým hattrickem se na výhře 6:1 podílel Tomáš Antoš, který má na jaře nevídanou střelekou formu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hluboká si s Dačicemi nebrala servítky

Už první poločas nabídl divákům na hlubocké umělé trávě několik gólů. První gól utkání vstřelil na 1:0 pro domácí hlavou Karel Kulík. O tři minuty později se prosadil v 16. minutě střelec Hluboké Tomáš Antoš, který byl rozdílovým hráčem už v minulém kole, kdy vstřelil dva góly do sítě N. Včelnice. Stav utkání 2:0. To však hráčům Hluboké pořád nestačilo a snažili se vstřelit další góly. Ve 29. minutě se o slovo přihlásil Jiří Rubick, který krásným gólem nůžkami vstřelil branku na 3:0 pro domácí. Ze strany týmu z podzámčí to nebylo vše. Ve 33. minutě se mezi střelce zapsal znovu Tomáš Antoš a zvýšil tak stav utkání už na 4:0. Do konce první půle ještě oba celky vystřídaly. Noska nahradil ve 39. minutě Smejkal (Dačice). Hájka nahradil ve 40. minutě Adam (Hluboká). Za takového stavu šli oba celky o poločase do šaten. 

Tomáš Antoš završil hattrick

V druhém poločase se snaha Hluboké nezměnila. Už v 58. minutě utkání završil hattrick Antoš a potvrdil svou klíčouvou roli v týmu. Stav utkání 5:0. Dohrání utkání bylo tedy z pohledu Hluboké pouhou formalitou. Nulu v brance sebral krátce před koncem utkání hostující Tadeáš Jindra, který z penalty v 87. minutě zmírnil stav utkání z pohledu svého celku na 1:5. To se však moc nelíbilo domácímu T. Adamovi, který ještě v 89. minutě završil konečné skóre zápasu na 6:1.



Ohlasy k zápasu



FK Dačice
Václav Zejda (hráč): Hluboká nás přejela po všech stránkách. Výsledek odpovídá průběhu utkání. Nemáme natrénováno a s takovým přístupem budeme body sbírat těžko.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
D. Brašnička [-] - K. Jonáš [-] , T. Antoš [-] , S. Legdan [-] , P. Turek [-] , J. Čermín [-] - D. Říha [-] (56. J. Valenta [-] ) , O. Němec [-] , J. Rubick [-] , K. Kulík [-] (66. T. Křiváček [-] ) - P. Hájek [-] (40. T. Adam [-] )

FK Dačice
V. Zejda [-] - R. Máša [-] (61. D. Křivánek [-] ) , J. Nosek [-] (39. Š. Smejkal [-] ) , V. Kněžínek [-] , P. Celý [-] , D. Mašát [-] - M. Šimánek [-] (76. O. Svoboda [-] ) , T. Jindra [-] , D. Pacek [-] - - D. Točík [-] (53. O. Jelínek [-] ) , M. Janák [-]

ŽK: 86. D. Brašnička - 71. D. Křivánek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kroutl Vít - TUPÝ Petr, ŠAFRÁNEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.