1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2018 18:00

19.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichův Hradec bere boj o první místo vážně, tentokrát porazil venku Třeboň


Branky


0

Předehrávka 19. kola se sehrála již v pátek v Třeboni mezi domácí Třeboní a hostujícím J. Hradcem. Hradec stále bojuje o první pozici s Želčí, a tak každá ztráta bodů může rozhodnout o celkovém vítězi soutěže. Bodovou ztrátu však hráči J. Hradce v Třeboni nedopustili a odvezli si všechny body za výhru 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez gólů

První část utkání nebyla pro diváky možná tak atraktivní, jak by si diváci přáli (alespoň co se gólů týče). Hráči Jindřichova Hradce, kteří se perou s Želčí o první místo byli téměř celý poločas aktivnější a drželi míč převážně na svých kopačkách. Poprvé se o rozruch postaral domácí Bednář, jehož přímý volný kop a následné dohrání situace málem skončilo gólem. Hosté míč vykopávali z brankové čáry za minutu dvanáct. O další rozruch se pro změnu postaral hráč J. Hradce Martin Toman, který byl ve 26. minutě utkání faulován v pokutovém území Třeboně. Nařízený pokutový kop však neproměnil jindřichohradecký kapitán Tomáš Beránek, jehož střelu k tyči včas přečetl brankář Jakub Kopecký a míč chytil. Do konce poločasu byla na každé straně ještě jedna šance, ale ani jeden z brankářů po ní nemusel lovit míč z branky. Do kabin se tedy šlo za vyrovnaného stavu 0:0.

Gólový poločas a hektická závěrečná desetiminutovka

Druhý poločas již byl pro diváky v Třeboni daleko zajímavější. Asi po deseti odehraných minutách opustil hřiště domácí Pavel Tůma, nutno poznamenat, že v průběhu utkání většinou trenéři neradi zasahují do dobře fungující obrany. Jenže někdy není jiná možnost. Další zásadním momentem byl příchod hostujícího Vojtěcha Prince, který nahradil Jiřího Chalupského v 67. minutě. Od té doby byl již J. Hradec produtivní a měl na tom velký podíl právě příchod Prince. První gól ze 70. minuty byl v režii Radima Koutného, který po akci prve zmíněného Prince vsřelil první branku utkání ve prospěch J. Hradce. Stav utkání 0:1. Netrvalo dlouho a hosté odskočili domácím na dvoubrankový rozdíl. V 74. minutě vstřelil gól Filip Votava, jeho gólu předcházela střela Prince. Skóre utkání změněno na 0:2. To však nebylo vše. V 81. minutě utkání dal gólem z velké blízkosti naději Třeboni Karel Holzepl a změnil stav utkání na 1:2. Poslední desetiminutovka byla tedy velmi hektická. Padly tři žluté karty, ale na stavu utkání se již nic nezměnilo. Jindřichův Hardec tedy zvítězil i v dalším utkání a je zatím na jaře bez ztráty bodu!


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň
Karel Holzepl (hráč): "Nebyla nám odpískána penalta po zákroku ve vápně na Jana Matouška, stejný faul jako v prvním poločase, po kterém byla odpískána penalta pro J. Hradec. Ke konci utkání jsme J. Hradec přehrávali, ale bohužel se nám nepodařilo vyrovnat. Derby přineslo v posledních deseti minutách výrazné emoce a začalo se žlutit. Po celý zápas jsme se mohli spolehnout na zákroky Jakuba Kopeckého. Za náš bojovný výkon jsme si zasloužili bod.




Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Kopecký [-] - P. Pučejdl [-] , M. Cimerhanzl [-] , J. Matoušek [-] , O. Cahyna [-] - T. Tůma [-] , D. Kodras [-] , K. Holzepl [-] , M. Bednář [-] (67. M. Franěk [-] ) - P. Tůma [-] (56. L. Nekvinda [-] ) , M. Pancíř [-]

FK Jindřichův Hradec 1910
L. Hejníček [-] - R. Koutný [-] , O. Blažek [-] , F. Votava [-] , J. Chalupský [-] (67. V. Princ [-] ) - M. Völfel [-] , M. Toman [-] , T. Beránek [-] , V. Kučera [-] - T. Šenkýř [-] , M. Mareš [-]

ŽK: 89. O. Cahyna - 20. O. Blažek , 90. F. Votava , 90. V. Kučera .
Místo: Třeboň. Rozhodčí: Lovětínský Daniel - Miroslav Vican, Jiří Reisner.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.