1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 16:00

19.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želeč ve ztížených podmínkách urvala doma tři body


Branky


0

Domácí Želeč čekalo nelehké utkání s Katovicemi. Již úvod utkání ukázal, že utkání bude více než vyrovnané. Jediným gólem před poločasem rozhodl utkání domácí snajpr Michal Brůžek. Želeč tak bere za výhru 1:0 tři body a bude dál usilovat o získání výhody nad Jindřichovým Hradcem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl jedinou brankou Brůžek

Vyrovnané utkání se sehrálo v sobotu v Želči. Katovice předvedly velmi sympatický výkon. Utkání bylo hráno v Želči za anglickém počasí a na nelehkém terénu. Již po první desetiminutovce poprvé zahrozil domácí Brůžek, míč však v síti neskončil. Další průběh nabídl velice kvalitní, bojovný a především vyrovnaný souboj. Bohužel pro Katovice závěr poločasu byl doprovázen osudovým gólem domácích. Ve 36. minutě se na pravé straně hřište uvolnil s míčem Jiří Holub a přesně mířeným centrem našel kolegu Michala Brůžka, ten se z blízkosti nemýlil a vstřelil svou šestnáctou branku v sezóně! Stav utkání 1:0. Po pár minutách mohl ještě vyrovnat hostující Repa, ale brankář Želče Blažek ho vychytal. Podržel tedy svůj tým velmi důležitým zákrokem. Poločas tedy nabídl asi padesáti přihlížejícím divákům pouze jednu branku.

Želeč se stěstím hubený náskok udržela

Druhý poločas nám již žádný gól nepřinesl. Bylo však pár momentů, kdy se domácí museli strachovat o udržení vedení v utkání. Ale i zásluhou skvěle chytajícího Blažka se první tým tabulky udržel na čele a bude se dále přetahovat s J. Hradcem o první místo. Konečný stav utkání 1:0 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Želeč
Roman Lukáč (trenér): Na těžkém terénu a s těžkým soupeřem jsme vítězství spíše urvali než si nějak užili. Katovice se určitě vyšplhají tabulkou hodně nahoru.

SK Otava Katovice
Karel Cibulka (hráč): Naprosto vyrovnané utkání, kde se štěstí přiklonilo k domácím hráčům a po jediné větší hrubce v obraně nás domácí potrestali. Měli jsme asi více slibných příležitostí než Želeč, ale žádnou jsme na velmi těžkém terénu nedotáhli až ke gólu. Kvalitní utkání na podmáčeném hřišti tedy rozhodl jediný gól a domácí tentokrát byli šťastnějším týmem.



Sestavy


TJ Sokol Želeč
M. Blažek [-] - O. Kosobud [-] , J. Škrábek [-] , D. Pavličko [-] - J. Rabiňák [-] , T. Kukučka [-] , D. Fiala [-] (89. F. Froněk [-] ) , J. Švec [-] (57. Z. Šváb [-] ) , J. Holub [-] - R. Novotný [-] (48. J. Bosnyak [-] ) , M. Brůžek [-] (88. M. Šindelář [-] )

SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - P. Rybák [-] , J. Schánělec [-] , M. Hromíř [-] - J. Chylík [-] , K. Cibulka [-] , O. Kagui [-] , J. Miklas [-] , M. Repa [-] - D. Zoubek [-] (73. L. Blatský [-] ) , V. Uher [-]

ŽK: 84. T. Kukučka - 12. P. Rybák , 74. J. Chylík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Krčín Jan - HANES Tomáš, HERZOG Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.