4:1
(3:0)
88. T. Jindra (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2018 14:30

17.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit z Oseku vstoupil do jara proti Dačicím na domácí půdě vítězně


Branky


24. M. Carda , 36. J. Říský , 43. I. Hanák , 59. M. Carda - 88. T. Jindra (p.)
0

Na začátku jarní části soutěže se proti sobě postavily Osek a Dačice. Celky, které před utkáním dělilo celých třináct bodů. Je nutné zmínit, že počasí ve kterém se utkání sehrálo, nebylo ideální pro fotbal. Na hřišti nebyly téměř viditelné lajny a foukal silný vítr. Avšak i přes špatné podmínky, které hráčům nic neulehčily, padlo v utkání spoustu branek a jeden z hráčů dosáhl i významného milníku ve své dosavadní kariéře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třígólová nadílka Oseku

Domácí hráči byli od úvodního hvizdu daleko aktivnější než jejich soupeř z Dačic. První minuty sice gól nepřinesly, ale hostující brankář Martin Zejda musel být pořád ve střehu. Avšak ve 24. minutě utkání ho poprvé zaskočil Martin Carda, který hlavou vsítil gól po volném přímém kopu. Domácí hráči se tak dostali do těsného vedení 1:0. Dačice nechtěly zůstat pozadu a za zvýšenou aktivitu jim měl být odměnou gól, ale rozhodčí Šimánkovi branku uznat nemohl kvůli ofsajdu. Skóre tedy zůstalo nezměněno 1:0. Obrana Dačic se musela bránit dotírajícím útočníkům domácího celku a za takového tlaku vsřelil ve 36. minutě gól za domácí celek Jakub Říský. Osek tedy navýšil náskok již na dvoubrankový rozdíl 2:0. Domácí hráči nechtěli nechat hosty z Dačic ani na chvilku vydechnout a odměnou jim byla vstřelená branka těsně před poločasem. Po rozehrání rohového kopu se míč dostal k Igorovi Hanákovi, který se ve 43. minutě utkání z malého vápna soupeře nemýlil. Poločasové skóre bylo tedy pro domácí velmi příznivé 3:0.

Zvýšená aktivita Dačic vedla jen ke kosmetické úpravě skóre

Jelikož se brankář domácích Marek Hulínko v prvním poločase příliš do hry nezapojil a v brance spíše mzrl, vytřídal ho o poločase Milan Budoš. Druhý poločas nám sice již mnoho fotbalové krásy nenabídl, ale i tak se v 59. minutě trefil opět Martin Carda. Jeho gól byl však něčím speciální. Tímto gólem se dostal na úctyhodnou metu sta vstřelených gólů v dresu Oseku! Radost mu již nezkazil ani fakt, že hostům z Dačic se jěště v samotném závěru povedlo snížit z penalty v 88. minutě. Střelcem gólu byl Tadeáš Jindra. Konečné skóre zápasu tedy bylo 4:1.


Ohlasy k zápasu


TJ Osek
Martin Carda (hráč): "Zápas se odehrál na velmi náročném terénu, který už zpočátku znemožňoval kombinační hru. My jsme chtěli na soupeře vlétnout už od začátku a co nejrychleji utkání rozhodnout, což se nám také povedlo. Druhou půli jsme v podstatě jen kontrolovali výsledek a připsali si pro nás povinné tři body."

FK Dačice
Václav Zejda (hráč): "Nejprve bych chtěl říct, že hřiště bylo zasněžené a zmrzlé, takže fotbal už jen kvůli tomu dost zaplakal. Byl to takový náš klasický zápas v Oseku. Nekvalitní terén, spousta soubojů, nakopávaných míčů a standardních situací. Právě ze standardek jsme dostali tři góly a to zohodlo celý zápas. Soupeř vyhrál zaslouženě, bohužel zápasy v Oseku nám moc nesvědčí. Snad se do příště zlepšíme."



Sestavy


TJ Osek
M. Hulínko [-] (46. M. Budoš [-] ) - M. Kroupa [-] (68. V. Ježek [-] ) , M. Brabec [-] , I. Hanák [-] , J. Říský [-] , J. Hoch [-] , J. Benda [-] , R. Kuneš [-] , K. Maroušek [-] (38. T. Hromek [-] ) , M. Carda [-] , M. Krejčí [-]

FK Dačice
V. Zejda [-] - D. Mašát [-] , R. Máša [-] (62. D. Křivánek [-] ) , J. Nosek [-] - T. Jindra [-] - - O. Jelínek [-] , M. Šimánek [-] , D. Točík [-] , M. Janák [-] , V. Kněžínek [-] , P. Celý [-]

ŽK: 62. R. Kuneš - 24. R. Máša .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.