2:1
(2:1)
10. V. Uher
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2018 16:00

17.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čimelice i v oslabení dokázaly porazit mužstvo Katovic


Branky


15. M. Nekl , 23. J. Viták - 10. V. Uher
0

Dohrávka 17. kola nabídla souboj Čimelic proti celku z Katovic. První poločas byl pro diváky velmi zajímavý, protože v něm padly všechny branky utkání a na samotném závěru poločasu viděl hráč domácích červenou kartu. Na hru Čimelic to ale velký vliv nemělo a i v druhém poločase podali hráči sympatický výkon bez inkasovaného gólu. Trenér domácích Tomáš Smrčina po zápase v kabině jistě nešetřil kadným hodnocením svých hráčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi divoká první půle

Velmi zajímavý první poločas shlédlo skoro tři stovky diváků v pondělí v Čimelicích. Utkání domácích proti mužstvu Katovic. Již v 10. minutě poslal do vedení hostující tým Vladimír Uher! Stav utkání 0:1. Jenže vedení hostí nemohli domácí před tolika věrnými fanoušky dopustit. K obratu tedy zavelel v 15. minutě tečovanou střelou Martin Nekl, který vyrovnal stav utkání na 1:1. Šanci měl také hrdina posledního utkání Převrátil, ale tentokrát však svou příležitost neproměnil. Avšak ve 23. minutě potěšil většinu přihlížijících Jiří Viták, který svým gólem dokonal obrat skóre na 2:1 pro domácí Čimelice. To však z první půle nebylo vše. Ve 45. minutě měl "blikanec" hráč domácích Karel Řezáč a za svůj zkrat, který vedl k úderu soupeře do obličeje, uviděl od sudího čevenou kartu!  Značně tak oslabil svůj tým na celý druhý poločas.

Úctyhodný výkon oslabených Čimelic

Ale i bez zbytečně vykartovaného Řezáče si čimeličtí věděli rady.  A nejenom, že celý druhý poločas odehráli hráči Čimelic v oslabení bez inkasovaného gólu, ale dokonoce byli i nebezpeční v útoku. Nutno podotnknout, že Katovice svou početní výhodu trestuhodně promrhaly a umožnily tedy hráčům Čimelic v závěru utkání střídat "chytře" tak, aby získali drahocené vteřinky. V druhém poločase tedy žádný gól nepadl. Konečný stav utkání 2:1 ve propěch Čimelic.



Ohlasy k zápasu


SK SIKO Čimelice
Václav Hegenbart (hráč): S Katovicemi to byl pro nás skvělý zápas se vším všudy! Začali jsme vlažně a soupeř byl lepší, ale pomohl nám šťastný gól Nekla, jehož střelu si srazil do brány Cibulka. To nás nakoplo a rázem jsme byli lepším týmem my! Těsně před půlí nás trochu přibrzdila červená karta, ale už v kabině jsem měl pocit, že to uhrajeme. Odmakali jsme to. Hráli jsme účelně a bez chyb. Ještě k tomu jsme hrozili z brejků. Pro nás krásné a cenné vítězství.




Sestavy


SK SIKO Čimelice
F. Slavík [-] - V. Hegenbart [-] , D. Varhan [-] (84. T. Rambous [-] ) , J. Viták [-] (78. M. Suchan [-] ) , J. Hadáček [-] , R. Převrátil [-] , M. Nekl [-] (89. M. Káš [-] ) , Z. Pšenička [-] , M. Němec [-] , P. Listopad [-] , K. Řezáč [-]

SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - P. Rybák [-] , L. Horejš [-] , J. Schánělec [-] (46. M. Hromíř [-] ) - K. Cibulka [-] , O. Kagui [-] (77. L. Blatský [-] ) , J. Miklas [-] , J. Chylík [-] , M. Repa [-] - V. Uher [-] , D. Zoubek [-] (82. M. Bláha [-] )

ŽK: 42. K. Cibulka , 51. M. Repa , 53. J. Chylík . ČK: 45. K. Řezáč .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Krauskopf Jiří - JAROLÍM Jiří, KROUTL Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.