0:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2018 14:30

17.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivín poprvé na jaře zvítězil!


Branky


53. Z. Vorel , 56. D. Uhlík , 61. J. Vorel , 89. J. Vorel
0

Dohrávka 17. kola mezi Sokolem Sezimovo Ústí a Protivínem se sehrála v pondělí 2. 4 na hřišti poblíž Lužnice. V prvním poločase žádný gól nepadl. To v druhém hned čtyři a všechny do sítě domácích. Tři z toho vstřelili bratři Vorlové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez gólů

První poločas nenabídl fanouškům na hřišti u řeky žádný gól. Možná to bylo i proto, že oba týmy měly pouze jeden den volna mezi dvěma zápasy a chyběla jim energie. Oba týmy však nějaké šance na gól měly, ale žádnou z nich nevyužily. Již ve 35. minutě utkání ze hřiště odstoupil domácí Jiří Bartáček a na hřišti ho nahradil Václav Podroužek. Do konce první půle vytřídali i hosté. Ze hřiště odstoupil ve 42. minutě utkání Jan Vojta a nahradil ho Jaroslav Mikulenka. To však bylo z první půle vše a žádný z diváků si tak nemohl být jistý, který z týmů má blíže k první jarní výhře. O poločase bylo skóre na světelné tabuli 0:0.

V druhé půli uřádovali především bratři Vorlové

V druhém poločase netrvalo dlouho a padl první gól utkání. Stalo se tak v 53. minutě, kdy hostující Zbyněk Vorel prostřelil domácího brankáře Zbyňka Sedloně. Stav utkání 0:1. Aniž by domácí dostali šanci na vyrovnání, zapsal se do statistik utkání již o tři minuty později (tedy v 56. minutě) Dominik Uhlík, který tak zvýšil náskok svého týmu na rozdíl dvou branek. Stav utkání 0:2. V dalších minutách už bylo na některých hráčích vidět, že toho po sobotě mají plné zuby. Přesto padly v utkání ještě dvě branky. Hráčem, který obě branky vstřelil, byl kapitán Protivína Jaromír Vorel. Zapříčinil tak změnu skóre utkání nejprve v 61. minutě na 0:3 a poté těsně před koncem v 89. minutě na konečných 0:4. Protivín tedy porazil Sokol na jeho domácím hřišti a odvezl si poprvé na jaře všechny tři body. Sokol Sez. Ústí si tedy bude muset ještě chvíli na tříbodový zisk počkat.



Ohlasy k zápasu



FK Protivín
Marek Hanus (brankář): První poločas byl oboustranně opatrný, bylo vidět, že se utkala mužstva, která potřebují začít bodovat. Přesto jsme víc příležitostí měli my, ale gólman domácích se překonat nenechal. Bylo to utkání o prvním gólu a naštěstí jsme ho po změně stran dali my. Po náročném utkání v sobotu pak oboum mužstvům rychle docházely síly, ale nám jich i díky vedení zůstalo více a přidali jsme další góly, takže bych řekl, že to bylo zasloužené vítězství. Teď nás čeká Rudolfov a musíme hrát ještě lépe, pokud chceme myslet na body. Snad jsme se dnes chytli.



Sestavy


Sokol Sezimovo Ústí
Z. Sedloň [-] , L. Irsa [-] (83. P. Nikl [-] ) , D. Šmíd [-] , D. Novotný [-] , V. Hoffmann [-] , A. Kutner [-] , J. Mrúz [-] , P. Kutner [-] (66. D. Hladík [-] ) , P. Vilímek [-] , P. Sazma [-] , J. Bartáček [-] (35. V. Podroužek [-] )

FK Protivín
M. Hanus [-] - V. Rothbauer [-] , D. Uhlík [-] , M. Fiala [-] - J. Vojta [-] (42. J. Mikulenka [-] ) , M. Říha [-] (66. P. Sládek [-] ) , Z. Vorel [-] , O. Prášil [-] , R. Vojta [-] - J. Vorel [-] , D. Růžička [-]

ŽK: 59. A. Kutner .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Lovětínský Daniel - VICAN Miroslav, HAVLÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.