2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2015 17:30

30.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bíteš zvítězila v Jaroměřicícch


Branky


51. D. Hověz , 69. J. Rygl - 29. R. Valsa , 62. T. Dvořák , 83. R. Valsa
0

Další z řady důležitých zápasů se dnes hrál V Jaroměřicích. Zejména domácí potřebovali bodovat, pokud možno naplno. V poslední době se zdá, že Destrukce formu má a měla by tudíž doma vyhrát, ale nenechme se mýlit - Bíteš má v posledních kolech výsledky taktéž výborné, možná ještě lepší a její pozice je o poznání růžovější, mohou tedy hrát více v klidu. A Bíteš nakonec utkání zvládla lépe než domácí a odváží si výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství bylo vyrovnané a nepřineslo příliš vyložených příležitostí. První větší vzrušení přinesla 12. minuta - Hověz prodloužil na Zbyňka Karáska, jehož povedená křižná střela šla těsně vedle. Hosté se ke své lepší šanci propracovali až ve 26. minutě. Pokorný se po uličce mezi stopery objevil sám před K. Klubalem, jenže napálil jen gólmana. Pak již přišel jediný gólový moment prvního poločasu. Nedorozumění mezi Klubalem a Urbánkem využil Radek Valsa a poslal Bíteš do vedení. To bylo na konci první půlhodiny a jelikož se už další gólovka neurodila, šlo se do kabin za stavu 0:1.

Druhou část zahájili aktivněji hosté a vypracovali si první šance. Ve 48. minutě si dal repete Valsa, ale Klubala neprostřelil. Domácí se z převahy Bíteše vymanili a sami udeřili v 51. minutě. centr urbánka našel na malém vápně Š.Czucze a ten nasadil Pelánovi ranou bez přípravy jesle. Pak se připomněli opět hostující hráči - po hodině hry pálil nebezpečně ze 20 metrů Pokorný. V 62. minutě se už hosté dočkali. T. Dvořák si naskočil na centr z pravé strany a bylo to 1:2. Destrukce zbraně nesložila a za 7 minut dokázala srovnat kork. Czucz prostrčil na J. Rygla a ten postupoval sám - srovnáno 2:2. V 72. minutě se dalekonosnou střelou blýskl domácí Urbánek, ale Pelán byl neméně skvělý. Rozhodnutí dramatického utkání přišlo v 83. minutě. Po dlouhém nákopu a chybě stopera se míč dostal až k volnému Valsovi a ten svým druhým zápasovým zářezem rozhodl o výhře hostů - 2:3.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměřice nad Rokytnou
Antonín Salák, trenér Jaroměřic:

FC PBS Velká Bíteš
Jaroslav Kubec, trenér Bíteše:



Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
K. Klubal [-] - Z. Karásek [-] , D. Karásek [-] , M. Křivánek [-] , J. Urbánek [-] - J. Stejskal [-] (52. M. Svoboda [-] ) , M. Neumann [-] , T. Holoubek [-] , D. Hověz [-] - J. Rygl [-] , Š. Czucz [-]

FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - M. Čech [-] (79. T. Mrňa [-] ) , L. Kerber [-] , L. Kopáček [-] , J. Horký [-] - J. Kubec [-] , L. Střecha [-] , R. Valsa [-] , J. Pokorný [-] - T. Dvořák [-] , O. Mucha [-] (87. J. Jelínek [-] )

ŽK: 60. Š. Czucz - 81. J. Kubec .
Hráči zápasu: D. Hověz - R. Valsa , J. Kubec .
Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.