2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2015 17:30

30.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec ve šlágru prohrál v Jemnicku


Branky


0

Rozhodně tahák kola. Domácí byli po podzimu horký kandidát na postup, ale jarní mizérií se o výhodnou pozici sami připravili. Pokud chtějí ještě promluvit do hry o 1. příčku, tak museli v tomto vloženém zápase nutně vyhrát. A to se jim také po bezbrankovém poločase podařilo. Jemnicko vyhrálo 2:0  a zdramatizovalo tak závěr soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodního hvizdu bylo znát, že proti sobě hrají lídři z čela tabulky. Hned v první minutě se dostal ke střele hostující Alt, ale jeho pokus skvěle vyrazil gólman P. Růžička, který zaskakoval za vykartovaného Kopečka. Jemnicko odpovědělo za pár minut rohem Tesaře, ten našel na zadní tyči Borkovce, jehož pokus hlavou se mezi tři tyče nevešel. Svižný fotbal pokračoval, ale další šance už v první půli vidět nebyly. Týmy tak šly do kabin za bezbrankového stavu.

Po změně stran přišla první větší příležitost až těsně před hodinou hry a hned byla gólová. Morkus se uvolnil ve středu hřiště, vysunul F. Kříže, ten utekl, vystřelil na zadní tyč a poslal Jemnicko do vedení. To běžela 57. Minuta. Humpolec se po chvíli z obdržené branky oklepal a po závaru před Růžičkou se dožadoval penalty, ale marně. Domácí přežili pár ošemetných situací, vyrovnali hru a v 77. minutě po nedůraznosti humpolecké obrany přidali pojistku. Máca odcentroval míč na Borkovce, ten poslal balón dál na F. Kříže a po jeho přiklepnutí rozhodl do prázdné branky nabíhající S. Křivánek. Snížit mohl J. Pikl, ale z přímáku orazítkoval jen břevno. Domácí měli ještě jednu slibnou šanci, ale Tobolka nedal. V závěru pak ještě pálil těsně vedle Pikl. Hostům však nebylo přáno vstřelit ani kontaktní branku a prohráli 0:2.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, trenér FC Jemnicko: Jsme rádi, že se nám vrátila forma. Hráli jsme opravdu dobře. Soupeř mě trochu zklamal, myslel jsem, že se o to poperou více.

AFC Humpolec
Ján Kubík, trenér Humpolce: Hrálo se opatrně, zejména v první půli. Ve druhém dějství se náš herní projev zlepšil, ale inkasovali jsme po zbytečné chybě. Pak nás navíc dorazil nedůraz u rohu, kdy jsme nechali odcentrovat Borkovce.



Sestavy


1. FC JEMNICKO
P. Růžička [-] - M. Máca [-] , T. Bastl [-] , Z. Koutný [-] , J. Kincl [-] - Š. Tobolka [-] , P. Tesař [-] , M. Borkovec [-] , S. Křivánek [-] (88. M. Čurda [-] ) - L. Morkus [-] (90. J. Liška [-] ) , F. Kříž [-]

AFC Humpolec
T. Kříž [-] - D. Alt [-] , R. Nermut [-] , D. Procházka [-] , T. Kopic [-] - P. Honzárek [-] (79. M. Podoba [-] ) , T. Jeřábek [-] , J. Kalivoda [-] (60. J. Málek [-] ) , J. Pikl [-] - M. Kratochvíl [-] , R. Dalík [-]

ŽK: 64. M. Máca - 34. J. Pikl , 59. R. Dalík , 61. M. Kratochvíl , 73. D. Procházka , 82. M. Podoba .
Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.