J. Pikl 19.
J. Pikl 93.
2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

25.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec zvítězil a jde do trháku


Branky


19. J. Pikl , 93. J. Pikl - 61. D. Valenta
0

Humpolec byl dnes favoritem. Vyhrál čtyři zápasy ze čtyř, navíc v nich brankář T.Kříž neinkasoval. 1. místo a 51 bodů. Zato se skláři to bylo horší, z posledních šesti zápasů zvládli jen jeden, možná však ten nejdůležitější - doma porazili Třešť. Po dramatickém průběhu brali všechny body domácí, poté co vítěznou branku vsítili v 3 minutě nastavení. Skláři utrpěli čtvrtou prohru v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle se nesla ve znamení kvalitního výkonu o postup hrajících domácích. Hned ve 2 .minutě šel sám na Adamce domácí Dalík - nedal. Tlak domácích pokračoval : Dalík si dal repete, ale ani v druhém samostatném úniku neskóroval a pak nebezpečně zakončoval hlavou Kalivoda. Domácí se nakonec dočkali v 19. minutě, kdy Pik poslal Humpolec do vedení. Další šance se domácím nedařilo zužitkovat. Důležitý moment přinesla 41. minuta. Hostující brankář Adamec vyběhl ven z vápna proti postupujícímu Dalíkovi a fauloval jej. Přišlo vyloučení a Světlá hrála od té doby v deseti. Jejich největší šance poločasu přišla ke konci, kdy po faulu zahrávali standardní situaci z hranice šestnáctky ale míč odvrátila zeď.

Po změně stran byli aktivnější paradoxně hosté. Nakopávali vysoké balóny a útočníkům se dařilo sklepávat míče. Skláři se dočkali zaslouženého vyrovnání v 61. minutě. Po vysoké noze ve vápně následoval pokutový kop, který Valenta proměnil - 1:1. Domácí ještě více znervozněli a hosté začali ještě více kousat. Chodili do rychlých brejků - ten největší nezužitkoval kanonýr Křikava, který se ocitl sám před Křížem. Domácí brankář se však vyznamenal podržel svůj tým. Pak přišel neslaný nemastný tlak domácích, ze kterého rezultovala nepřesná hlavička Kratochvíla. Početní diváci se přesto dočkali domácího happy endu. Na konci dvou minutového nastavení přišla rychlá kombinace domácích, následovala kolmice na Radima Dalíka a ten byl ve vápně sražen. Už tedy v 93. minutě tak přišla penalta a tu Pikl chladnokrevně proměnil - 2:1 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec
Ján Kubík, trenér Humpolce: Náš vynikající první poločas měl skončit tak 3:0, místo toho jsme v přesilovce znervóznili a hosté zaslouženě vyrovnali. Pak jsme měli trochu štěstí, když Křikava neuspěl a my v závěru ano. Pravda je, že se hrály navíc 3 minuty místo dvou, ale to je na posouzení rozhodčího a ten nechal situaci dohrát..

FK Bohemia Světlá nad Sázavou
Miloslav Kafka, trenér Světlé: Domácí byli v první půli lepší, navíc jsme ke konci přišli o Jindru Adamce. Po přestávce jsme byli paradoxně lepší, vyráželi z brejků a byli nebezpeční. V tom konci se nechci patlat - hrálo se přes nastavení a ta penalta taky byla nebyla..



Sestavy


AFC Humpolec
T. Kříž [-] - D. Alt [-] , D. Procházka [-] , R. Nermut [-] , T. Kopic [-] (84. J. Skryja [-] ) - J. Kalivoda [-] (62. M. Podoba [-] ) , T. Jeřábek [-] , P. Honzárek [-] , J. Pikl [-] - R. Dalík [-] , M. Kratochvíl [-]

FK Bohemia Světlá nad Sázavou
J. Adamec [-] - J. Vaňásek [-] , M. Petrus [-] (42. P. Janota [-] ) , J. Petřík [-] (54. J. Bláha [-] ) , J. Valenta [-] - L. Vodička [-] , D. Valenta [-] , L. Rezek [-] , P. Čuřík [-] - M. Křikava [-] , J. Štros [-] (88. L. Bárta [-] )

ŽK: 65. R. Nermut - 81. P. Janota . ČK: 41. J. Adamec .
Hráči zápasu: M. Kratochvíl , T. Kříž - J. Štros .
Počet diváků: 280.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.