2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

25.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslav smírně s Čáslavicemi


Branky


0

Rozpačitá nálada vládla před dnešním duelem v Přibyslavi. V květnu dokázali svěřenci Radka Havlíčka zatím uhrát jen jeden bod, zato však na hřišti rozjeté Žirovnice v minulém kole. Bodů mají domácí 28 a pro větší klid potřebovali dnes poslední Čáslavice porazit. Hosté jsou v pozici tonoucího, který se stébla chytá. Nechybí jim bojovnost, ale ta sama o sobě nestačí. Dnes v Přibyslavi po poločase vedli, ale nakonec si odváží bod pouze jeden po remíze 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro domácí nezaçal zápas vůbec dobře - než se rozkoukali prohrávali. Hostující Plichta zakončil svůj brejk v 5. minutě přesně 0:1. A ještě hůř pro hostitele bylo v18. minutě, kdy zaváhání domácí obrany využil Barák. Pak se Přibyslav probudila, soupeře přitlačila a brzy se dočkala snížení. Ve 22. minutě se k přímému kopu postavil M. Krčál a ukázkově jej proměnil. Pak se vyznamenali oba brankáři - domácí Sybera a zejména pak hostující Kružík proti Škachovi se museli činit. Poločas tak skončil výhrou Čáslavic.

V druhé půli domácí přidali a bylo to znát. Hned v 55. minutě se do Krčálovi střely vložil Vopršal a Kružík neměl nárok - 2:2. Pak se oba týmy snažily rozhodnout, hlavně pro hosty byl jeden bod v bojích o zàchranu málo. Ale brankáři opět kralovali nad útočníky, hlavním spalovačem šancí byl domácí Musil, který přišel na trávník v 76. minutě. Nakonec utkání skončilo asi spravedlivou remízou.



Ohlasy k zápasu


SK Přibyslav
Radek Havlíček, trenér Přibyslavi: Hráči věděli jak je zápas důležitý a přesto jsme vyrobili dvě fatální minely. Po snížení přišla přestávková bouře a my jsme dokázali srovnat. Pak jsme měli tlak, ale taky jsme přežili jednu obrovskou šanci hostů. Hosté kvalitou do KP patří.

FK Čáslavice-Sádek
Jan Jabůrek, sportovní manažer Čáslavic: Šli jsme rychle do vedení, ale naší chybou jsme o něj přišli a i když jsme se pak ještě tlačili dopředu a šance byli, tak jsme už skórovat nedokázali. Naděje na záchranu tu ještě je, sice jen malá, ale ještě to úplně nebalíme..



Sestavy


SK Přibyslav
A. Sybera [-] - M. Strašil [-] , J. Vopršal [-] , P. Kunc [-] (78. L. Smejkal [-] ) , A. Musil [-] - L. Adamec [-] , J. Flekal [-] , P. Škacha [-] , L. Vykoukal [-] - P. Sodomka [-] (76. T. Musil [-] ) , M. Krčál [-]

FK Čáslavice-Sádek
J. Kružík [-] - P. Kurtin [-] , P. Čermák [-] , M. Zikmund [-] , T. Rygl [-] - M. Netrda [-] , P. Chládek [-] , A. Plichta [-] , D. Presl [-] - L. Barák [-] (74. M. Sedláček [-] ) , T. Tržil [-]

Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.