Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 17:00

23.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Určice se oklepaly z hrůzostrašného úvodu a nakonec Brodek porazily


Branky


2

V neděli 27. května bylo na hříšti v Určicích odehráno utkání 23. kola okresního přeboru mezi místní béčkem a mužstvem Brodku u Konice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do zápasu měly Určice katastrofální. Již v 9. minutě svítil na ukazatelI skóre stav 0:2, když se střelecky prosadil nejprve Koudelka a po něm Kolář. Chvíli trvalo, než se domácí hráči z této studené sprchy vzpamatovali, ale již v 18. minutě pronikl do velkého vápna Berčák a rozvlnil síť za zády brankáře Vičara. Po půl hodině hry se řítil sám na hostujícího gólmana O. Halouzka, ale ten skvělým zákrokem vyrazil míč na roh.

 

Po změně stran měli míč mnohem častěji na kopačkách hráči Určic. Na branku Brodku se tak valil jeden útok za druhým. Nejaktivnější při zakončování akcí byl O. Halouzka. V brance však čaroval Vičar a díky dobrý zákrokům držel dlouho naděje Brodku na solidní výsledek. V 77. minutě se však přece jen střelecky prosadil O. Halouzka a vyrovnal na 2:2. Ze hry bylo patrné, že i tento výsledek by hosté brali. Určice chtěly vyhrát, v závěru utkání trpělivě dobývaly branku Brodku a tři minuty před koncem utkání se opět prosadil O. Halouzka, který rozhodl o tom, že všechny body zůstanou v Určicích.

 

AUTOR: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - L. Nakládal [-] , M. Grulich [-] - R. Berčák [-] (56. D. Sosík [-] ) , P. Pospíšil [-] (62. D. Střebský [-] ) , J. Hanzelka [-] (80. F. Pavlů [-] ) , M. Bureš [-] , P. Muzikář [-] , T. Ježek [-] - O. Halouzka [-] , K. Žáček [-]

Jiskra Brodek u Konice
R. Vičar [-] - P. Müller [-] (22. M. Grepl [-] ) , D. Možný [-] - K. Grepl [-] , P. Koudelka [-] , Z. Koudelka [-] - D. Kolář [-] - P. Grepl [-] , J. Blatner [-] , J. Vlk [-] , J. Adámek [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: DÖMISCH Michal - SOMMER Jakub, MLČOCH Přemysl (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích