2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 16:30

23.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměřice braly proti Světlé 3 body


Branky


0

Světlá minule porazila doma Třešť a chtěla navázat na vítězství v Jaroměřicích. Výhra by je více posunula do klidných vod středu tabulky. Ale domácí hrající o důležité body byli proti. Mdlé skláře porazili 2:0 a po výhře se trochu vzdálili od sestupových pater a naopak se přiblížila svému dnešnímu soupeři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Destrukce začala aktivně a již ve 3. minutě zamířil těsně vedle Hověz. Za chvíli, v 6. minutě, fauloval ve vápně J.Valenta Miloše Neumanna, viděl první žlutou kartu a kopala se penalta. Z ní otevřel skóre M.Křivánek. Ve 12. minutě šel na Adamce sám Rýgl ale fauloval sám sebe. Za dvě minuty Hověz místo střely zpracovával a Adamec stihl zakročit. Ojedinělá šance ospale hrající Světlé přišla ve 23. minutě, kdy míš olízl břevno. Po zbytek poločasu si po větru hrající domácí udrželi převahu.

Druhá část přinesla o něco vyrovnanější partii. Přesto se hosté do vyložené šance nedostali, ačkoliv se jejich dnešní nejlepší hráč J. Štross rval o každý metr hřiště. Domácí hrozili z protiútoků. Po gólu volaly zejména šance Neumanna a Hověze. Pojišťovací branka pro domácí přišla v 70. minutě. Hověz již jen doklepl do prázdné svatyně po akci Neumanna se Stejskalem. Posledních dvacet minut nepřineslo fotbalové vzrušení, jen hostují J.Valenta uviděl v 85. minutě druhou žlutou a následně červenou kartu.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměřice nad Rokytnou
Antonín Salák, trenér Jaroměřic: Máme mnoho absencí v sestavě, o to je výhra cennější. Na rozdíl od posledních zápasů jsme vedli a nemuseli dotahovat. Šancí jsme měli víc než za 3 kola zpětně dohromady, ale produktivita nás trápí dlouhodobě. Ostatní pod námi nebodovali a my vydřeli body 3 - to je to nejdůležitější !

FK Bohemia Světlá nad Sázavou
Miloslav Kafka, trenér Světlé nad Sázavou: Stalo se to, co jsem čekal. Hned na začátku penalta a vyloučený hráč. Nedařilo se nám, hráči se nechali otrávit a fotbal chtěli hrát asi tak tři.



Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
K. Klubal [-] - Z. Karásek [-] , D. Karásek [-] , J. Fruhauf [-] , J. Urbánek [-] - D. Hověz [-] , M. Křivánek [-] , T. Holoubek [-] , J. Stejskal [-] (78. Z. Nykrmajer [-] ) - J. Rygl [-] (67. Š. Czucz [-] ) , M. Neumann [-]

FK Bohemia Světlá nad Sázavou
J. Adamec [-] - L. Vodička [-] , D. Valenta [-] , J. Valenta [-] , B. Císař [-] (20. J. Petřík [-] ) - M. Kafka [-] , L. Rezek [-] , J. Bláha [-] (80. T. Bárta [-] ) , P. Čuřík [-] (62. M. Muzikář [-] ) - J. Štros [-] , M. Křikava [-]

ŽK: 66. D. Karásek - 5. J. Valenta , 61. M. Kafka . ČK: 85. J. Valenta .
Hráči zápasu: D. Hověz , J. Fruhauf - J. Štros .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.