0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:00

21.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř dramatizuje čelo tabulky


Branky


0

Jedno z největších derby vyhrála možná trochu překvapivě Chotěboř. Ta se bodově dotáhla na Ždírec a dala možnost dalším celkům se přiblížit prvnímu místu. Jemnicko a překvapivě ani Humpolec toho nevyužili, naopak Herálec se čelu přiblížil a ztrácí už jen 5 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupil lépe Ždírec, ale šance Pátka ze 3. minuty, ani Mrázka o chvilku déle gólem neskončily. Chotěboř hrála na brejky a v 25. minutě po jednom z nich zahrozil Kaplan. Ve 30. minutě hlavičkoval Pátek nad branku Chotěboře. Gól padl ve 38. minutě, když Bělovský po centru přeloboval Pometla.

V druhém poločase začali lépe hosté, přitlačili domácí, chtěli zápas definitivně rozhodnout. Ve vyložené šanci se ukázal Hanousek, ale nedal. Ždírec se oklepal, začal se opět dostávat do šancí, ale dvě šance Mrázka a břevno Novotného gólem neskončily. Chotěboř tak vyhrála a posunula se do čela tabulky.



Ohlasy k zápasu



FC Chotěboř
Josef Soural, trenér Chotěboř: Nechtěli jsme hrát se Ždírcem otevřenou partii, Ždírec má lepší mezihru, to však neznamená, že jsme přijeli bránit, však jsme hráli na tři útočníky. Bylo mi jasné, že kdo dá gól, ten patrně vyhraje. Byli jsme šťastnější, dali jsme ho my. Nemyslím si, že jsme Ždírec pouštěli do vyložených šancí, měli několik závarů, dobré příležitosti, ale dozadu jsme dnes moc nechybovali.



Sestavy


TATRAN Ždírec nad Doubravou
S. Pometlo [-] - M. Votava [-] , P. Čalkovský [-] , M. Kysilko [-] , J. Fikar [-] (62. J. Smejkal [-] ) - P. Pátek [-] (83. J. Zahradník [-] ) , P. Novotný [-] , R. Kolouch [-] , L. Mrázek [-] - P. Klimeš [-] , R. Michalec [-] (60. L. Malínský [-] )

FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - M. Čáp [-] , T. Hromádka [-] , J. Hlaváček [-] , L. Filipský [-] - P. Hanousek [-] (90. J. Šimoňák [-] ) , M. Somerauer [-] (78. M. Somerauer [-] ) , J. Kaplan [-] , J. Hlaváček [-] - O. Bělovský [-] (83. F. Janda [-] ) , M. Odvářka [-]

Hráči zápasu: P. Novotný - O. Bělovský .
Počet diváků: 330.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.