Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

25.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Góly padaly až ve druhém poločasu, určické béčko přehrálo Hvozd


1

V sobotu 9. června odehrálo béčko Určic v rámci 25. kola okresního přeboru poslední zápas této sezóny na domácím trávníku proti mužstvu Hvozdu, který je na posledním místě.  Hvozdu mělo co oplácet, neboť na podzim na jeho půdě prohrálo 2:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se hrál tak trochu antifotbal. Hosté nastoupili do hry s jasným cílem, udržet co nejdéle přijatelný výsledek. A tak bránili v deseti lidech a do protiútoků se pouštěli jen vyjímečně. Tato taktika jim dlouho vycházela. Domácí si s průniky do přehuštěné obrany nevěděli rady a tak se odhodlávali ke střelbě z větší vzdálenosti, ale ta byla velmi nepřesná. Do jediných vážnějších šancí se dostal těsně před přestávkou Pospíšil. V prvním případě zakončoval těsně nad břevno, ve druhém případě si s jeho sřtelou poradil gólman. Po změně stran se obraz hry výrazně změnil, díky tomu, že šly Určice brzy do dvou gólového vedení. Ve 47. minutě se odhodlal ke střele z 20 metrů Hanzelka a míč se zastavil až v síti za zády brankáře Koutného- 1:0. Chvíli na to přihrál přes celé velké vápno Krajiček na nohu Pospíšila a ten z oleje přidal druhou branku. Po hodině hry pronikl neohroženě do velkého vápna autor druhé branky Pospíšil a střelou ke vzdálenější tyči zvýšil vedení béčka na 3:0. Další dva góly přidal střídající dorostenec Drábek. Za rozhodnutého stavu se obrana Určic dopustila několika chyb. Hosté dvě z nich využili a korigovali výsledek na konečný stav 5:2. 

AUTOR: LUBOMÍR KAPRÁL


Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - L. Nakládal [-] (27. V. Krajíček [-] ) , T. Ježek [-] (65. K. Vlach [-] ) , M. Grulich [-] - P. Pospíšil [-] , P. Muzikář [-] - K. Žáček [-] - P. Mlčoch [-] , F. Pavlů [-] (53. T. Drábek [-] ) , M. Šnajdr [-] (46. M. Hudský [-] ) , J. Hanzelka [-]


ŽK: 44. F. Pavlů .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: GRULICH Milan - KABÁT Miroslav, ZATLOUKAL Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.