Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 16:30

20.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brodek neuhájil poločasové vedení o čtyři branky, nakonec rozhodovaly za stavu 6:6 penalty!


Branky


7. J. Typner , 17. P. Piňos (p.) , 19. R. Ličman , 28. J. Typner , 68. R. Ličman , 76. J. Typner - 47. M. Šnajdr , 62. K. Žáček , 65. K. Žáček , 83. F. Pavlů , 85. F. Pavlů , 89. P. Vodák
2

V neděli 6. května bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání 20. kola okresního přeboru mezi místním béčkem a mužstvem Brodku u Prostějova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Určice vstoupily do utkání katastrofálně. Domácí obrana připravila pro hosty den otevřench dveří a ti toho náležitě využili. Brodek se dostal do vedení hned v 7. minutě. Deset minut na to odpískal hlavní rozhodčí pokutový kop za faul ve velkém vápně. Míč si na značku pokutového kopu postavil kapitán hostujícího mužstva Piňos a byl úspěšný. Další dva góly Brodku si byly hodně podobné. Nejprve si na centr naběhl Ličmar, přespurtoval obránce  a prostřelil vybíhajícího brankáře Pokorného. Obdobně si počínal ve 28. minutě Typner a domácí mužstvo bylo zralé na ručník. Určice toho v prvním poločase, snad s vyjímkou několika posledních minut, přílš nepředvedly. Před začátkem druhého poločasu si asi nikdo z přítomným nemyslel, že se ještě dá s výsledkem něco rozumného udělat. Nevěřitelné se stalo skutečností.

 

Hned ve 47. minutě vstřelil o přestávce střídající Šnajdr první branku Určic. Když v rozmezí tří minut vstřelil Žáček dva góly, svítil na ukazately skóre stav 3:4 a do konce utkání zbývalo ještě dost času. Rázem bylo vše otevřené. Následující herní pasáž patřila Brodku, který po gólech Ličmara a Typnera opět získal tří gólové vedení - 3:6. Ovšem ani to na zisk tří bodů nestačilo. Závěr utkání totiž patřil domácím, kteří v posledních 7 minutách dokázali dvěma góly Pavlů a jedním gólem Vodáka srovnat výsledek na 6:6. Ke slovu tak přišla střelba ze značky pokutového kopů.

 

A i ty měly divoký průběh. Po prvních čtyřech kopech byl stav 2:2. Další tři střelci obou mužstev úspěšní nebyly. Nakonec rozhodla až sedmá série kopů, ve které byli úspěšní pouze hosté. 

 

AUTOR: Lubomír Kaprál



Sestavy


Sokol Brodek u PV
D. Dorschner [-] - R. Hudeček [-] , L. Zatloukal [-] , J. Sochor [-] - P. Soldán [-] , J. Typner [-] (85. O. Vlachynský [-] ) , P. Piňos [-] - R. Ličman [-] (74. J. Matoušek [-] ) , P. Hanák [-] - M. Krejčí [-] (74. M. Smejkal [-] ) , T. Smékal [-]

TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - J. Kadlec [-] - P. Vodák [-] , J. Hanzelka [-] , T. Ježek [-] - D. Střebský [-] (72. F. Pavlů [-] ) - J. Kouřil [-] (58. K. Žáček [-] ) , L. Nakládal [-] , P. Pospíšil [-] (46. M. Šnajdr [-] ) , R. Paul [-] (80. T. Drábek [-] ) , P. Muzikář [-] (21. R. Berčák [-] )

ŽK: 30. L. Nakládal .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: SOMMER Jakub - KOPECKÝ David, KLUSAL Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích