Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 15:30

17.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Foto: Zápas mezi rezervou Určic a Vrahovicemi byl napínavý až do poslední minuty


Branky


2

V sobotu 14. dubna bylo ve Vrahovicích odehráno utkání 17. kola okresního přeboru mezi domácí jedenáctkou a béčkem Určic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vzhledem k tomu, že mezi oběma mužstvy je rozdíl 20 bodů byli domácí favoritem.  Ovšem tuto roli nepotvrdili. V úvodu utkání sice měli míč častěji na kopačkách a hned v 6. mnutě se ujali vedení, které střelou  z více než 20 metrů zajistil Bukovec. Pak však začalo úřadovat béčko. V 18. minutě vyrovnal Hanzelka a chvíli na to Bureš skóre otočil. V závěru poločasu padly ještě dva góly, po jednom na každé straně. Vzruch přinesla poslední minuta prvního poločasu. Ve velkém vápně domácích se gólman Pokorný srazil s kapitánem Určic Mlčochem. Flustrovaný Pokorný udeřil na zemi ležícího Mlčocha oběma rukama do prsou. Okamžitě se kolem hlavního rozhodčího vyrojilo klubko hráčů. Hosté se dožadovali udělení miniálně žluté karty. Jenže brankář již jednu žlutou kartu viděl chvíli před tím za zakopnutí míče a rozhodčí asi neměl odvahu vylučovat. A tak celou situaci vyřešil tím, že odpískal konec poločasu a za protesty udělil žlutou kartu Žáčkovi. Do druhé půle vletěli domácí jako uragán. Nejblíže ke vstřelení branky byl Marek, ale ze 3 metrů netrefil prázdnou branku. A tak se potvrdilo známé rčení - nedáš-dostaneš. Na druhé straně hřiště udeřil Žáček a zajistil svému mužstvu vedení o dvě branky - 2:4. Za tohoto stavu trvalo Vrahovicím několik minut než se  vzpamatovaly. V 76. minutě  Pokorný vyrazil míč pouze před sebe  a Kučera hlavou upravil stav na 3:4. V závěru zápasu měli domácí výraznou převahu a i když hlavní rozhodčí  jim ještě přidal pět minut nad řádnou hrací dobu, gól již nepadl. A tak utkání bohaté na vstřelené branky i neproměněné šance skončlo naší první jarní výhrou.

 

Autor: Lubomír Kapral



Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - L. Nakládal [-] (63. K. Sobota [-] ) , P. Mlčoch [-] - M. Bureš [-] , J. Hanzelka [-] , P. Vodák [-] - V. Krajíček [-] (46. J. Mikulka [-] ) - P. Pospíšil [-] , K. Žáček [-] (67. D. Sosík [-] ) , D. Střebský [-] (78. M. Mašek [-] ) , P. Muzikář [-]

Sokol Vrahovice
D. Pokorný [-] - J. Doležel [-] (46. M. Procházka [-] ) , R. Šmíd [-] , R. Alexy [-] (54. M. Bukovec [-] ) , D. Prucek [-] - M. Kučera [-] - S. Bukovec [-] , P. Farný [-] - J. Klíč [-] , V. Marek [-] , R. Schvarz [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: SVOZIL Petr - HOLINKA Lukáš, PROCHÁZKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů