Liběchov korigoval až za stavu 0:4, Jeviněves ukázala svou sílu


Branky


0

Již v sychravém listopadovém počasí přivítala domácí Jeviněves hosty z Liběchova. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí posbírali zatím 19 bodů a byli v tabulce na pátém místě, Liběchov s 12 body a jedním zápasem k dobru figuroval na 8 místě. A Jeviněves začala solidně, vysoko napadala a dařilo se jí dostávat obranu hostí do úzkých. Do vyložené šance se ale ani jeden z týmů nedostal. Pomohla tomu až standartní situace a ostrý centr z rohového kopu od Marka Černého , který na zadní tyči uklidil do branky Honza Šelicha a poslal domácí do vedení 1:0.

 

Pak se sice párkrát prodrali do vápna i hosté, ale k nebezpečnému zakončení se nedostali. Přímý kop z 20 metrů napálili jen do hradby těl a tak se šlo do kabin za hubeného vedení domácích. Ve druhé půli byla převaha domácích ještě výraznější, zejména když se pěkně zpoza vápna trefil Marek Paul a překvapil hostujícího golmana. Jeviněves bušila do hostující obrany a další branka byla na spadnutí. A přišla záhy, v 60. minutě posadil Pavel Macák přesným centrem z poloviny hřiště míč na hlavu Honzovi Broftovi, který si chytře zaběhl za zkoprnělou obranu a nedal brankáři přesnou hlavičkou žádnou šanci. 3:0.

 

Hosté už pak o sobě dávali vědět spíše ostřejšími zákroky a nadávkami směrem k rozhodčímu, ale přece jen se dočkali. Z chybně nařízeného pokutového kopu snížil Hángoc na 1:3. Ale Jeviněvští nepolevovali v napadání, tlačili se do zakončení jež se nakonec podařilo celkem kuriózně. Dodo poslal z rohu centr na přední tyč, který si hosté srazili do vlastní branky - 4:1. Příště se Jeviněves pokusí body potvrdit na hřišti nevyzpytatelných Veltrus.

 

AUTOR: Jaroslav Kysela



Sestavy


TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - D. Velický [-] , M. Černý [-] , M. Schoř [-] , J. Kokšal [-] (70. M. Rozsypal [-] ) , J. Broft [-] , P. Macák [-] , J. Šelicha [-] , T. Janovský [-] , P. Kindl [-] , M. Paul [-]

SK Liběchov
F. Duda [-] - J. Král [-] , M. Zeman [-] , P. Brož [-] - M. Král [-] , J. Kapler [-] , L. Tichý [-] , P. Nemasta [-] (46. J. Mráz [-] ) - Š. Hladký [-] , D. Hángoc [-] - J. Tichý [-] (46. J. Trnka [-] )

ŽK: 39. P. Kindl , 55. M. Paul - 39. P. Brož , 54. J. Kapler .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DEMETER Martin - KYSELA Jaroslav (N), MALÁK Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.